Lazy Arm Tablettipidike

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Lazy Armin tablettiversio Taipuisa varsi takaa juuri oikean katselukulman Sopii tableteille joissa leveys ei ylitä 19cm Helpottaa kummasti tabletilta tihrustamista

Tilapäisesti loppunut

14,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Ne jotka ovat jo tutustuneet Lazy Armin mahtavuuteen, varmasti jo mielessään kyselivät, että miksi ei ole samanlaista työkalua tableteille? Niille, jotka lukevat tätä ja miettivät, että mikä ihmeen Lazy Arm, kerrotakkoon seuraavassa Lazy Arm tabletti version mahtavuudesta.

Tämä on siis pidike tabletille, jonka saat kiinnitettyä pöydänkulmaan. Tabletti asetetaan jousella varustettuun pidikkeeseen, jonka jälkeen se laitetaan kiinni taipuisaan varteen. Varren alaosassa on klipsi mallinen kiinnike, jolla sen saa pöydänkulmaan.

Lazy Arm tableteille on omiaan esimerkiksi kotileipureille ja oman elämän kokkikolmosille. Etsi internetin ihmemaasta mieluinen resepti, avaa se padille, ja laita Lazy Arm pöydänkulmaan kiinni. Näin resepti on kokoajan silmiesi edessä, etkä joudu kumartelemaan katsoaksesi kuinka monta munaa porkkanakakku pohjaasi menikään.

Jos pidät yhteyttä ystäviisi skypen välityksellä käyttäen tablettia on tämä omiaan siihenkin ja et joudu kannattelemaan tablettia käsisissäsi kun vedät maratonpuhelua toiselle mantereelle.
  • Moneen asentoon taipuva tablettipidike
  • Pidikkeen maksimi kapasitetti 19cm / 613g
  • Kiinnittyy klipsin avulla tasasiin pintoihin
  • Varren pituus noin 70cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.