Lazy Arm Puhelinpidike

Tilapäisesti loppunut

14,90 1490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Miltei jokaisella on nykypäivänä älypuhelin, joka on kieltämättä näppärä vekotin monessakin mielessä. Yksi kannettavan mobiililaitteen heikkouksista on kuitenkin se, että tarvitset yleensä molemmat kätesi operoidaksesi sitä.

Otetaan esimerkkinä perheen äiti, Päivi, joka pitää leipomisesta mutta reseptit eivät millään tahdo pysyä muistissa. Internetin syövereistä löytyy jos jonkinmoista reseptiä, joista voi näppärästi luntata montako desiä jauhoja tarvitaan Ciabatta leivän leivontaan. Päivi on kuitenkin jo ehtinyt upottaa molemmat kouransa taikinaan, eikä puhelimen näpläys onnistu ilman että kuorrutetaan se taikinalla. Päivin ja kaikkien muiden leipureiden onneksi on kehitelty Lazy Arm puhelinpidike, kiinnitä se pöydän kulmaan ja käytä stylusta näytön kosketteluun, näin ei tahmatassuista ole haittaa.

Lazy Arm soveltuu loistavasti myös videoiden katseluun, jolloin et joudu pitämään puhelinta käsissäsi, niiden puutuessa tunnottomiksi, roikutettuasi niitä silmiesi edessä jo toista tuntia. Lazy Armin varsi on noin 65cm pitkä ja taipuisa, joten voit helposti väännellä sen optimaaliseen katselukulmaan. Kiinnitys tapahtuu jousitetun kiinnikkeen avulla, miltei mihin tahansa tasaiseen pintaan. Puhelin kiinnitetään omaan vastaavaan kiinnikkeeseen, joka liitetään Lazy Armin varteen. Vapauta kätesi ja ota Lazy Arm käyttöön, näin elämästäsi tulee hitusen helpompaa.
  • Vapauta kätesi
  • Taipuisa älypuhelin pidike
  • Sopii miltei kaikkiin puhelimiin
  • Helppo asentaa pintoihin
  • Varren pituus noin 65cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    27.04.2017 - Kituska

    Hyvä jäykkä ja tarpeeksi pitkä varsi. Käytetään puhelinten testauksessa näitä. Puhelin pysyy napakasti kiinni ja voi pitää miten päin vain.