Tuotetiedot

Eivätkö ilmapallot olekin mahtavia? Voit poksautella niitä, venytellä niitä, pompotella pääsi päällä, väännellä hölmön näköisiin muotoihin, piristää niillä bileiden ilmapiiriä ja jopa sitoa kimpullisen heliumilla täytettyjä toimistotuoliin ja lentää taivaalle. Ainoa haittapuoli niissä on se, että et oikein näe niitä pimeällä. Ja tässä kohtaa LED Ilmapallot tulevat kehiin.

Kuten nimi jo saattaa antaa osviittaa, nämä ilmalla täytettävät pompulat ovat ilmapalloja joissa palaa valo. Miten? No, tässä on se nerokas osuus: jokaisen ilmapallon sisällä on piskuinen LED valo. Vedät vain pienestä läpyskästä aktivoidaksesi valon ja puhallat pallon tämän jälkeen täyteen ilmaa. Nerokasta! Voit täyttää ne myös heliumilla jos haluat leijuvia valoja bileisiisi. Ideaalisia pimeässä paikkansa ottaviin häppeninkeihin, sekä ulko että sisätiloissa. LED Ilmapallot lisäävät mysteeristä valoa kekkereihin, häihin ja muihin. Ja koska jokainen pallo valaisee noin 15 tunnin ajan, voit bailata niiden kanssa alkuillasta aamun pikkutunneille saakka.

Okei, nämä eivät varmasti olleet Michael Faradayn mielessä kun hän keksi nämä kumiset pallot useita vuosia sitten. Ehkä hän ei vain kyennyt näkemään tulevaisuuteen ja muunmuassa sitä miten infantiilit idiootit keksivätkään päästää niistä ilmaa ulos tyylillä, joka saa pallon vinkumaan kuin kunnon pierun kuuluukin. Ja alle 15 Eurolla saatava pussukka tarjoaa 15 tälläistä kuvauksen mukaista ilmapalloa, joten ne ovat halpoja ja todella upea tapa lisätä sitä kuuluisaa wow-efektiä mihin tahansa tilanteeseen. Voit vaikka täyttää pari heliumilla ja laskea ne yötaivaalle - ja lukea seuraavana päivänä oudoista valoilmiöistä. Mikä parasta, saadaksesi täyden tehon LED Ilmapalloista, tulee sinun pistää valot minimiin - ja sehän ei koskaan ole huono asia, eihän?
  • LED valoilla varustettuja ilmapalloja
  • Ilmapallot hohkavat upeasti pimeässä
  • 15 x LED Ilmapalloa paketissa
  • Toimivat kuten normaalit ilmapallot
  • Eivät sovellu pienille lapsille jotka ovat alle 3 vuotiaita
  • Kun pallo aktivoidaan, palaa LED 15 tunnin ajan

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    04.10.2017 - Pipsa

    Venetsialais viikonlopun yönä laitoimme näitä valkoisia palloja menemään tuulen mukana järvelle . Olipa huikea näky. En ollut ennen tällaisia nähnyt. Upea keksintö.