LED Studio Clock

Jos kaipaat hiljaista kelloa täs siul on sellain LEDit himmenevät automaattisesti klo 22-06 Valittavissa joko 24h tai 12h näyttö Näyttää sekunnit, minuutit ja tunnit

Tilapäisesti loppunut

75,00

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

LED Studio Clock-kello kirjoittaa uudelleen säännöt siitä miten aikaa pitäisi näyttää. Tämä hämmentävä LED-teknologiaan ja liikkeeseen perustuva masiina piirtää ajan kellotaululle niinkuin sitä ei ole koskaan aiemmin piirretty!

Jos ja vain jos James Bondilla olisi pysyvä kämppä urbaanin kyläyhteisössämme, löytyisi hänen seinältään tämä kello. Nimittäin LED Studio Clockia makeammaksi ei ihan noin vain pannakkaan, kello meinaan tipauttaa leuan miltei jokaiselta joka sen ensimmäisen kerran näkee. Tai toisen. Jotkut keräilevät kamojaan vielä kolmannenkin kerran jälkeen.

Tässä on hämmentävä LED-teknologiaan perustuva kello nimeltään Studio. Studio hyödyntää kohtalaisen kirkkaita ja äärimmäisen cooleja sinisiä LED-valoja ajan näyttämiseen. Kello laskee ulkoreunallaan sekunnit, ja piirtää tunnit ja minuutit keskelleen näitä valoja vuoroin sytyttämällä ja sammuttamalla.

Aika on näiden ledien ansiosta erittäin luettavissa myös pimeimmissä olosuhteissa, ellei sähkökatkos satu kohdalle. LEDit ovat sopivan kirkkaita erottuakseen päiväsaikaan, mutta eivät kuitenkaan häikäise häiritsevästi hämärälläkään. Kello toimii oivasti myös yövalona huoneessa, johon se laitetaan.

LED Studio Clockin cooliutta ei voi yhdessä tuote-esittelyssä tarpeeksi hehkuttaa!
 • Koko: 30cm x 30cm
 • LED-valaistu
 • Toimii verkkovirralla
 • Näyttää sekunnit, minuutit ja tunnit
 • 24h- ja 12h-näytöt
 • LEDien automaattinen himmennys klo 22.00-6.00
 • Himmennettyinäkin erottuvat ihan hyvin
 • Täysin äänetön
 • Virtajohdon pituus 3m

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  03.08.2016 - Patronas

  Selkeä ja hieno kello jota ei tule vastaan ihan joka paikassa. Ainut miinus on ei ollut minkäänlaisia ohjeita mukana. Mutta pienellä testaamisella nopeasti oppii käyttämään. Kello sopisi erinomaisesti esim. kuntosalille. Helppo katsoa sekunnit treeneissä. Ja kuten esittelytekstissä kerrottiin on mainio yövalona.