Lifestraw Steel Juomavedenpuhdistaja

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Ruostumatonta terästä 1-vaihe aktiivihiilisuodatus 2-vaihe: 0.2 mikroniin suodattavat kuidut

Tilapäisesti loppunut

69,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Palkintoja pokannut Lifestraw on kehittynyt 2-vaiheiseksi suodattimeksi ja mukaan on tuupattu tyylikäs sekä kestävä teräsrunko. LifeStraw Steel on omiaan patikointiin, retkeilyyn, campingiin ja matkustukseen. Tai siksi, että sinun on vain saatava paras koskaan tehty Lifestraw! 2-vaiheinen filtteri poistaa bakteerit ja alkueläimet sekä vähentää juomavedestä mm. kemikaalipitoisuuksia ja klooria.

Jes, eli tässä Lifestraw lippulaiva ruostumattomasta teräksestä kyhätyllä konstruktiolla! Toiminta on täysin sama kuin normaalissakin versiossa, mutta upeiden ulkokuorien lisäksi tähän on ympätty mukaan myös aktiivihiilisuodatin - se on 1-vaihe Lifestraw Steel puhdistusprosessissa. hiilisuodatus poistaa kloorin, pahan hajun, maut ja orgaaniset kemikaalit. 2-vaiheessa tulee sama tuttu Lifestraw filtteriteknologia, josta lisää tuossa alempana.

Lifestraw Steel on suunniteltu tarjoamaan turvallista, puhdasta juomavettä minkälaisissa olosuhteissa tahansa. Höyhenenkevyt filtteri on ideaali kapistus travellaajille, eräilijöille, hätätilanteiden varalle ja survival -tilanteisiin. Se tekee saastuneen veden juomisesta turvallista.

Lifestraw Steel suodattaa vettä maksimissaan jopa 1000 litraa ja poistaa 99.9999% kaikesta vesipohjaisesta vihulaisesta ja 99.9% perkeleellisistä parasiiteista. LifeStraw ei kuitenkaan sisällä mitään kemikaaleja, paristoja tai liikkuvia osia. Miten se toimii?

LifeStraw Vedenpuhdistajan sisällä on erityisesti tätä tarkoitusta varten suunniteltuja, onttoja kuituja - ns. ultrafiltteriteknologiaa jota löytyy mm. vedenkäsittelylaitoksista jotka puhdistavat kaupunkien juomaveden. LifeStraw pillin sisältä löytyy suuri määrä tälläisiä filtteröintiin tarkoitettuja kuituja jotka näyttävät ulkoisesti kaikkien pastojen kiistattomalta kuninkaalta, eli spaghettinauhalta, mutta ne ovat kuitenkin todella paljon ohuempia. Jokaisessa kuidussa on halkaisijaltaan 0.2 mikronin kokoisia huokosia - 500 kertaa ohuempia kuin ihmisen hius - ja kun vesi kulkee näiden onttojen kuitujen läpi, vain bakteereista ja loisista vapaa, puhdas juomavesi pääsee kuitujen huokosten läpi. Bakteerit, loiset ja lika eivät nouse pillin mukana käyttäjän suuhun. Fysiikkaan perustuvassa suodatusprosessissa ei käytetä yhtään kemikaaleja.

LifeStraw® teknologiaa on testattu riippumattomissa olosuhteissa, erinäisissä laboratorio ja tutkimusohjelmissa. Se on sertifioitu ja täyttää kaikki EU direktiivit ja standardit (10/2011 ja 1935/2004) sekä US EPA 1987 Protokollan mukaisen Microbiological Water Purification standardin.

Q: Kuinka LifeStraw Steel toimii?

A: Tuotteessa on 2-vaiheinen suodatus. Aktiivihiilisuodatin poistaa vedestä useita kemikaaleja, kuten klooria, pahoja hajuja yhms. 2-vaiheen ontot kuidut, eli mikrofiltterit poistavat 99.9999% kaikista bakteereista ja 99.9% kaikista mahdollisista alkueläimistä.

Q: Mitä Lifestraw Steel suodattaa?

A: Poistaa 99.9999% vesipohjaisista bakteereista, kuten E. coli ja 99.9% alkueläimistä, eli loisista tms. parasiiteista kuten Giardia ja Kryptosporidit. Se myös vähentää veden humuspitoisuutta ja suodattaa aina 0.2 mikroniin asti. Aktiivihiilisuodatin poistaa joitakin kemikaaleja (kuten kloori) ja torjunta- sekä lannoiteaineita.

Q: Kuinka kauan suodatin kestää?

A: Lifestraw Steel pystyy suodattamaan jopa 1000 litraa vettä (264 gallonaa). Aktiivihiilisuodatin tulisi vaihtaa 3 kuukauden välein, niitä saa ostettua erilisenä lisävarusteena lisää.

Q: Mistä tiedän milloin Lifestraw Steel on tullut tiensä päähän?

Kun pillin elinkaari, eli noin 1000 litraa alkaa olla saavutettu, menee pilli tukkoon ja veden ryystäminen ei oikein enää onnistu kunnolla. Tästä tietää, että nyt on aika vaihtaa uuteen. Voit pidentää käyttöikää puhdistamalla ja kuivaamalla sen kunnolla jokaisen reissun jälkeen. Aktiivihiilisuodatin tulee vaihtaa 3kk välein 1. käyttökerran jälkeen - vain näin varmistetaan, että 1-vaihe suodatuksessa toimii kunnolla.
 • Suodattaa about 1.000 litraa vettä elinkaarensa aikana
 • Poistaa 99.9999% vedessä elävistä bakteereista (>LOG 6 reduction)
 • Poistaa 99.9% alkueläimistä ja parasiiteista (>LOG 3 reduction)
 • Vähentää veden sameutta, suodattaa 0.2 mikroniin asti
 • Aktiivihiilisuodatin vaihdettavalla hiilikapselilla
 • Portaabelin kokoinen: 21 pitkä, 3cm halkaisija
 • Jämäkkkä ja kestävä ruostumaton teräsrakenne
 • Ei tarvitse paristoja
 • Kevyt kantaa mukana
 • Täyttää US EPA standardit
 • BPA vapaita matskuja
 • Food Grade Stainless Steel (FDA approved)
 • Ei jälkimakuja: Lifestraw ei käytä mitään kemikaaleja puhdistusprosessissa

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
 • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.