Luottokortti 10-in-1 Multitool

Tilapäisesti loppunut

4,90 490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 4,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Sirukortit ovat kätevästi päästäneet meidät pahasta: Nimikirjoitusten väsäämisestä kuitteihin. Nyt, tämä maksukortin kokoinen monitoimityökalu vapauttaa sinut monen pikku nippelin mukana raahaamisesta ja toimii kätevänä pika-apuna arjen sankaruutta vaativissa tehtävissä.

Tämä ajokortin, pankkikortin, visa-elektronin, luottokortin, kirjastokortin, kelakortin ja kaikenmaailman bonuskorttien kanssa mittasuhteet jakava ruostumattomasta teräksestä veistetty taideteos toimitetaan nahkaisen suojapussin kera. Se soveltuu parhaiten lompakkoon, lahjapakettiin tai erilaisten asioiden fiksailuun.

Sen lisäksi, että tämä on totaalisen siisti ja makea, on vekottimessa myös potentiaalia ratkoa kaikenlaista ongelmaa: Mikäli joudut vaikkapa mittaamaan jotain (alle 5cm pitkää...), avaamaan tölkin, leikkaamaan jotain pienellä veitsenterällä, ruuvaamaan tai elvistelemään baaritiskillä, löytyy tästä apu. Tämä monitoimityökalu ei jätä ketään kylmäksi. Siinä on jopa built-in eli sisäänrakennettu kompassimekanismi, jonka toimintaperiaate on vähintäänkin mystinen.

Eli kompassin käytön pitäisi periaatteessa olla simppeliä: Laita läpyskä tasaiselle alustalle ja täytä reikä muutamalla vesipisaralla. Magnetisoi pieni metallinpala ja aseta se veden pintajännityksen varaan. Laita sille kaveriksi toinen samanmoinen mutta magnetisoimaton hippu, ja niiden pitäisi tarinan mukaan automaattisesti asemoitua osoittamaan pohjoinen ja etelä. Voit laittaa ne myös pienen paperinpalan tai lehden riekaleen päälle, mikäli veden pintajännitys ei tunnu riittävän. Magnetisointi tapahtuu helpoiten magneetilla, mutta tämän erävinkin yhteydessä sanottiin, että magnetisoitavan kappaleen kuljettelu hiuksissa ajaa saman asian. Mielestämme se luo staattista sähköä ja emme voi vahvistaa vinkin toimintaa (...koska olemme joko erittäin laiskoja tai sitten kaljuja! Tai laiskoja kaljuja).
  • 10-in-1 maksukortin kokoinen työkalu
  • Purkinavaaja, veitsenterä, talttapääruuvari, 5cm viivoitin, pullonavaaja, jakoavaimen tapainen jossa neljä eri kokoa, toinen "jakkari" mutta siinä vielä pienemmät pultinlovet, siipiruuvin avaaja (hei, se voi olla jumissa, jolloin tarvitset lisää vääntömomenttia) sekä se suurta päänraavintaa aiheuttava varakompassi
  • Myös reikä "avaimenperälle", roikotusnarulle tai muulle tarpeettomalle läpiviennille
  • Mukana suojakotelo, jotta housuun tai lompakkoon ei poraudu tarpeettomia tuuletuskanavia

  Arvostelut

  Arvostele tämä tuote

   27.10.2015 - hene

   Todella hyvä tuote joka helpottanut elämää paljon ja on niin kätevää kun hakee postista vaikapa paketin tai tulee muuten tarvetta avata jotain tai katkoa teippejä yms niin on aina lompakossa mukana työkalu siihen. Tuo veitsipää on kyllä todella terävä ja saa todella siistin leikkausjäljen paketteihin niin että saa helposti teipattua takaisin jos tarvitsee palauttaa ja nykyään avaan myös kaikki puljun paketit tällä. Sahalle en ole niinkään löytänyt käyttöä koska saisi olla huomattavasti pidempi jotta sahaaminen onnistuisi kunnolla. Nykyään ei osaisi enää kuvitella elämää ilman tätä ja kulkee kätevästi mukana missä vaan.

   29.09.2015 - monitoimityökalu

   Kyllä tälle tarvetta löytyy mutta isompi saisi olla. Oletin että olisi kooltaan vaikka ihan kokonaisen pankkikortin kokoinen.