Tuotetiedot

Edward Craven Walker on laavalampun keksijä ja Mathmoksen perustaja. Hän julkaisi ensimmäisen laavalampun, Astron, vuonna 1963 ja se saavutti heti suuren suosion. “I think it will always be popular. It’s like the cycle of life. It grows, breaks up, falls down and then stars all over again” E. Craven Walker.

Mathmos on siis valmistanut laavalamppuja jo yli 50 vuoden ajan ja he tietävät mitä tekevät. Mathmoksen lupaus on, että he henkilökohtaisesti kontrolloivat jokaista valmistukseen liittyvää prosessia ja varmistavat, että lopputuote on parasta mahdollista laatua ja turvallinen käyttää. Tämä lupaus pystytään täyttämään, koska kaikki Mathmoksen laavalamput valmistetaan edelleen Isossa Britanniassa.

Mathmoksen uusimpia launchauksia laavalamppuskeneen, on päräyttävä Neo. Neon on suunnitellut Jonathan Coles Studio. Neo on saatu näyttämään upealta tinkimättä käyttöturvallisuudesta. Neo on käynyt läpi tiukat turvatestaukset ja se on läpäissyt kirkkaasti kaikki käyttäjäryhmät, vauvasta vaariin. Neon runko on valmistettu erittäin laadukkaasta valumetallista ja laavapullo on tuttua Mathmos laatua.

Neo laavalamppu toimii alhaisella jännitteellä ja kaiken sydän, eli valo on 20w pitkään kestävä halogeeni kapselivalo. Lampun sisään rakennetut heijastimet, pitävät huolen, että valo ja lämpö kohdistuu suoraan laavapulloon, eikä metalliin. Neon jalustassa on kiinnityskohdat, joista saat kiinnitettyä sen ruuveilla esimerkiksi pöytään. Jos haluat sijoittaa Neon lastenhuoneeseen, niin tämä saattaa olla ihan tervetullut lisä.
  • Mathmos Neo laavalamppu
  • Aito ja alkuperäinen valmistaja
  • Design: Jonathan Coles Studio
  • Valmistettu Britanniassa
  • Tervetullut lisä aitoihin ja alkuperäisiin laavalamppuihin
  • Älä tyydy halpoihin kopioihin

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.