Mathmos Laavalamppu Telstar

 • Mathmos Laavalamppu Telstar
 • Mathmos Laavalamppu Telstar
 • Mathmos Laavalamppu Telstar
 • Mathmos Laavalamppu Telstar
 • Mathmos Laavalamppu Telstar

Tuotetiedot

Mathmoksen Telstar-Laavalamppu on yksi klassisimmista design-esineistä mitä maailma on nähnyt.

Laavalamput: Nuo 60-70 -lukujen eräänlaiset hippisymbolit katosivat maisemista ennen 80-lukua ja eipä niitä sitten paljoa nähtykään ennen 2000-lukua, jolloin ne alkoivat tehdä uutta tulemistaan. Asiahan on näes niin, että jokainen sukupolvi tarvitsee samat kokemukset ja elämykset, joten mikä nyt on out tulee seuraavan 20-vuoden sisällä olemaan vielä enemmän kuin in. Ajatellaanpa hetki esim. dinosauruksia. Ketä ne enää kiinnostavat? Jurassic Park lypsi aiheesta kaiken mitä irti lähtee, eikä ketään enää nappaa katsella haisevia liskoja. Mutta odotellaanpa. Vielä koittaa dinosaurusten uusi tuleminen! Näin on. Sama juttu sotien, lamojen, Tähtien Sotien ja uusien sotien kanssa.

Vaan miten tämä liittyy laavalamppuihin? No, niiden aika on taas täällä. Viimeaikoina on alkanut näkyä vihjeitä siitä, että jotkut kaipaavat Edward Craven-Walkerin 1963 keksimää härpätintä jälleen hyppysiinsä! Onni onnettomuudessa - Meillä näitä on! Tai no, onhan tämä vähän uudempaa mallia, sentään 70-luvun muotoiluihme. Jälleen voimme kaikki kerääntyä pöydän ympärille tuijottamaan laavalampun alati rennosti liikuskelevaa möllykkää, pitää toisiamme käsistä kiinni, kuunnella Beatlesia ja parantaa maailmaa, kuitenkin korkeampiin voimiin luottaen. Vaikkemme olekaan hakeneet oppejamme Goalta, voimme taata, että Laavalampun mystisen rauhallinen pulppuilu sulattaa stressiä kuin uuni voita.
  
Mathmos Telstar on yksi hienoimpia koskaan tehtyjä laavalamppuja. Nimensä raketin näköinen laite on lainannut maailman ehkäpä kuuluisimmalta (muttei ensimmäiseltä) tietoliikennesatelliitilta - Telstarilta.
 • Käsin valmistettu
 • Aito ja Alkuperäinen
 • Korkeus: 500mm
 • Toimii verkkovirralla
 • Lampun kanta: 220-250V 50/60Hz Max 30W SES E14 spottivalopolttimo (yks tulee mukana, varalamput hommattava lähikaupasta)

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  28.01.2018 - Asiakas

  Ostin Mathmos Telstar-laavalampun jo vähän reilu kolme vuotta sitten pulju.net:stä. Lamppu on ollut erittäin komea ja rauhoittava. Muutkin ovat ihailleet sitä. Minusta juuri Mathmos Telstar on komea, koska se on Telstar-satelliitin näköinen. Lamppukaan ei ole vielä palanut. Jos haluat komean ja laadukkaan laavalampun, tämä se on! Tämä kerää katseita!

  30.11.2017 - Lasse

  Todellinen katseenvangitsija. Kaunis design ja hyvä laatu. Kestää tosin ainakin tunnin ennen kuin "laava" alkaa nousemaan

  11.02.2016 - vapaaherra

  Vielä coolimman näköinen oikeassa elämässä kuin kuvissa. Vahan hidasta poukkoilua on rentouttavaa katsoa. Oli kodin sisustus mikä tahansa niin laavalamppu sopii kyllä sinne.

  22.10.2014 - losbutros

  Olen etsinyt jo tovin aikaa laadukasta laavalamppua, heti kun näin tämän, tiesin että se oli pakko saada. Otin hieman selvää valmistajasta ja ostopäätös oli sinetöity.

  Kokonaisuutena erittäin laadukas laavalamppu. Kestävä ja jämäkkä, kaikki metalliset osat ovat oikeasti metallia eikä vain kromiin maalattua muovia, jopa riittävän pitkä virtajohto tehty metallihenkiseksi korostamaan vaikutelmaa eli johtoa ei tarvi tunkea piiloon. Jalusta on kunnon painavaa terästä. Kolmijalkoihin tulee jopa ihan pikkuriikkiset näkymättömät paddingit, jotta se ei naarmuttaisi pöytää. Tuoteprofiilin kuvavalikosta kannattaa katsoa aika vakuuttava video lampun valmistamisesta

  - Käsittämättömän tyylikäs retrohenkinen design muotoilu, silmiähivelevän hieno pöydällä. Kuvasta ei näe miten hieno tämä oikeasti on
  - ISO, ihan hillittömän kokoinen :)
  - Valmistusmaa aidosti UK, iso plussa
  - Hinta ehkä tuntuu aluksi kalliihkolta, toisaalta tällä ei ole mitään tekemistä marketin parin kympin laavalampun kanssa. Laatu ja design mielessä hinnan ymmärtää kun lampun saa paketista ulos ja päälle
  - Toimitus puljulta taas kerran super-nopea ja ilmainen, lamppu tilattu myöhään Su illalla ja tekstari paketin saapumisesta jo Ti iltapäivällä, en voisi vaatia vikkelämpää toimitusta!

  Bottom line: * * * * * + Tämä on laavalamppujen Rolls Royce, jos etsit parasta ja hienointa niin ei tarvi enää etsiä, se on tässä!