Maze Ball XL Labyrinttipeli

Erittäin addiktoiva labyrinttipallo Yhteensä 100 kimuranttia estettä Loistavaa ajanvietettä koko perheelle Pallon halkaisija noin 17cm

Tilapäisesti loppunut

15,90 1590

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Näinä teknologian huippuaikoina on kiva nähdä, että joku tekee vielä uusia juttuja jotka pohjautuvat vanhoihin keksintöihin ja jotka muistuttavat meitä mm. siitä, että miten yksinkertainen pallo jonka sisältä löytyy sokkelopeli, voikaan saada monumentaalisen määrän raivoa aikaiseksi.

Vaikkakin nimi Maze Ball XL kuulostaa joltakin kivikauden videopeliltä ja näyttää Mr. Spockin kahvipöydältä, se on silti uuden uutukainen, käsissä pyöritettävä peli joka aiheuttaa riippuvuutta enemmän kuin on sallittua. Mutta, ennenkuin sivuutat Labyrinttipelin ajatellen, että se on vain taas joku käännä sitä-käännä-tätä-käsissäsi, voinemme vahvasti suositella, että hommaat käsiisi tällaisen. Miksi? Koska tämä sekavan näköinen hauskapallo tulee olemaan tämän kauden hittituote!

Konsepti on simppeli, pelaaja vääntää ja kääntää ja hakkaa läpinäkyvää palluraista ja yrittää ohjastaa pientä metallista palloa läpi 3-ulotteisen, monitasoisen labyrintin joka pallon sisällä kumpuaa. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta usko pois, olet armottomasti koukussa sen jälkeen kun olet yhden kerran kokeillut.

Pelkkä labyrinttipallon koko ja sokkeloiden tyylikäs yleisilme saavat meidät hiplaamaan niitä tuntien edestä ja kun siihen lisätään vielä pelin haastavuus, jossa pallon kääntäminen ja vääntäminen muuttaa sokkelon luonnetta sisällä vierivälle kuulalle, ei voida puhua muusta kuin äärimmäisen addiktoivasta pelistä. Tehtäväsi on saada kuula kuljetettua pallon keskelle ja kun kerromme kuinka monta tasoa kussakin pallossa on, saatat äimistyä.

Härvelissä on nimittäin 100 numeroitua kohtaa jonka kautta kuulan on kuljettava. Joudut ajattelemaan koko touhun kolmiulotteisena sillä vielä äsken toiminut lattia saattaakin seuraavassa kohdassa olla katto tai seinä.
  • Turhauttava, mutta addiktoiva labyrinttipeli
  • Monivärisiä 3D labyrintteja
  • Kääntele ja vääntele palloa ohjataksesi kuulaa sisällä
  • Rata koostuu tasoista, aukoista, tunneleista ja spiraaleista
  • 100 Numeroitua ja läpäistävää kohtaa
  • Pallon halkaisija: 17cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    10.08.2011 - nimetön

    Tää on mahdottoman hauska tuote heti ku saisen nii ihastuin siihe kannatan ostoa!!!!!!