My Life Story

Tilapäisesti loppunut

49,90 4990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Sadan vuoden päiväkirja sinulle, joka haluat kirjoittaa muistiin kaikki elämäsi (tai jonkun muun elämän) tapahtumat. My Life Story auttaa sinua muistamaan erityiset hetket, joita et halua koskaan unohtaa.

Ihmiset joita olet rakastanut, kaverit joita olet saanut, paikat joissa olet asunut ja mestat jonne olet matkustellut. Voit panna ylös kaikki saavutuksesi samoin kuin erityistaitosi jollain tietyllä saralla. Tee merkintöjä lempparielokuvistasi, kirjoista, musiikista, ihmisistä - eikä tule unohtaa asioita, joita haluat vielä tehdä ennenkuin kuolet.

Kirjassa on oma erillinen kohtansa johon voit listata asiat joita olet aina halunnut, mutta et ole vielä kerennyt tekemään. Täydellinen lahjus valmistujalle, vastasyntyneelle (vanhemmille varmaankin) ja hääpareille jotka voivat aloittaa oman Life Storynsa kartoittamisen, kun taipale alkaa. Kirjassa on paljon valmiita aihioita sekä myös tyhjiä sivuja. Valmiiden aihioiden ympärille on helppo rakentaa omista kokemuksistaan sisältörikasta juttua.
 
My Life Story on järkälemäinen teos joka jo käteen otettaessa tuntuu äärimmäisen arvokkaalta suurehkon painonsa vuoksi. Kirjan pinta on kankaalla päällystetty, sivut hienolla kiiltävällä materiaalilla reunustettuja ja koko opus toimitetaan kuorissa, jotka suojaavat kulumiselta vähintään oman elämäsi ajan. Jos olet itse liian nuori täyttämään sivuja, joku muu voi tehdä sen puolestasi. Ensimmäiset askeleet, ensimmäiset sanat ja ensimmäinen koulupäiväsi... Tämä on sinun elämänkertasi, vaali ja huolehdi siitä aina ja elämäsi loppuun saakka!

About Me... faktoja sinusta itsestä
World Map... missä olet asunut ja matkustellut
Education... koulut ja koulutuksesi
Awards and achievements... palkinnot, mitalit ja pokaalit
Useful and useless skills... kaikki temput ja asiat joita olet oppinut
Jobs... paikat joissa olet ollut töissä
50 Things to do before you die... omat odotuksesi elämältä
Homes... missä olet asunut ja kenen kanssa
Ja paljon muuta...
 • Koko: 160 x 220 x 60mm
 • Kangaspäällysteinen kirja
 • Paksu kuin mikä
 • Sisällä lokerikkoja, joihin voi laittaa irtotavaraa

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  22.01.2016 - O

  Meidän perhe odottaa myös kovasti, että näitä tulisi varastoon. Ensimmäiselle lapselle aloitimme tämän täyttämisen 7 vuotta sitten ja nyt pikku siskoillekkin tarvitsi saada omat. Nyt seitsemän vuoden aikana olemme jo huomanneet miten ihana on palata muistoihin. Kirjoitamme kirjaan neljä kertaa vuodessa, joten ihan jatkuvasti tätä ei tarvitse olla täyttämässä. Ajatuksena olisi, että täytämme tätä kirjaa (toivottavasti) omaan vanhuuteemme asti. Seuraillen lasteni elämää vielä aikuisenakin. Lapsi saa kirjan omaksi sitten kun meistä aika jättää ja voivat lukea miltä heidän elämänsä on näyttänyt äidin ja isän silmin, mitä tärkeää on tapahtunut jne.

  15.12.2015 - Krapa

  Minulla on ollut tämmöinen muutama vuosi sitten, ja rakastuin tuotteeseen! Nyt haluaisin tilata uudestaan, mutta valitettavasti tuote on tilapäisesti loppunut. Tilaan heti uuden kun näitä taas tulee myyntiin!

  06.09.2014 - ElluOk

  Ihana idea - voi kun olis tullut eteen jo 20 vee sitten, olisin lapsille alkanut täyttämään! No, lastenlasten kanssa vois sitten toteuttaa...

  07.12.2010 - Katja H.

  Hieno, arvokkaan näköinen kirja tukevassa kotelossa, sopii hyvin vaikka ylppärilahjaksi!

  07.12.2010 - Lauri Y

  Sisältää jokaiselle vuodelle sivut Spring, Summer, Autumn, winter ja lisäksi fiiliksiä vuodesta sivun. Useampien tarinoiden kirjotteluun suht vähän tilaa per vuosi ellei sitten vedä yli noita valmiiksi merkattuja vuodenaikoja ja laita omansa. Pitää muistot tallessa mutta varsinainen joka päiväinen päiväkirja kannattaa kirjoittaa muualle.