Mystinen Tuli

Tilapäisesti loppunut

2,50 250

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 2,50 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Mystinen Tuli on juuri se mitä nuotiosi kaipaa! Lisää pari pussia tätä ihmeainetta notskiin, ja hämmästele kun liekit saavat uusia värisävyjä.

Nämä totaalisen turvalliset pakkaukset pitävät sisällään aineksia, jotka saavat liekin palamaan eri väreissä. Ei enää pelkkää tylsää keltaista lieskaa, vaan nyt ne voivat olla myös sinisiä, punaisia ja ties minkä värisiä. Nakkaa vain Mystinen Tuli takkaan, notskiin tai muuhun kiinteää polttoainetta (= useimmiten puuta) käyttävään liekkimereen ja saat hetkessä infernaalisen sinfoniasi monivärisenä.

Tuotteet ovat turvallisia käyttää ja palavat kerrallaan noin 30 minuuttia. Rikasta siis nuotiosi väripalettia, hämmästytä ipanoita ja luo maagisen mystistä tunnelmaa nuotiolla kököttelyyn Mystisellä Tulella.

HUOM! Älä avaa pussia, älä etenkään syö mitään pussista löytyvää äläkä kokkaa mystisessä tulessa esim. vaahtokarkkeja, makkaraa tai mitään muutakaan mitä aiot syödä. Heitä pussi kokonaisena, avaamattomana tuleen. Säilytä käyttämättömät pussit viileässä ja kuivassa.
 • Yksi pussi värjää liekkiä n. 30 minuuttia
 • Paras efekti saadaan kun poltetaan useita mystisiä tulia samaan aikaan
 • Tilaamalla vähintään 4kpl saat ne hintaan 1,9e/kpl
 • Älä avaa pakkausta, heitä Mystinen Tuli-pussi kuorineen päivineen liekkeihin
 • Koko: 105mm x 60mm x 10mm
 • Paino: 25g

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  15.05.2017 - Keppostelija

  Mystinen tuli on hyvä hupi vitsiniekoille ja väriaddiktikoille, sillä se tarjoaa monipuolisen värishown ja hyvät naurut mystisestä tulesta tietäville, jotka katsovat ulkopuolisten reaktioita, useimmiten pelästyneitä sellaisia, sillä mystinen tuli voitaisiin usein sekoittaa paranormaaleihin rituaaleihin. Värit ovat monipuoliset ja selvät. Huono puoli tässä muuten suurenmoisessa aineessa on sen kesto. Se valitettavasti kestää korkeintaan neljä minuuttia, milloin ajoituksen pitänee olla hyvä, jos ohikulkijan haluaa säikäyttää pahanpäiväisesti.

  Mutta suosittelen tätä tuotetta itse kuin jekkuilija olen, pilan tekoon sekä ilotulituksen turvallisemmaksi korvikkeeksi, koska näitä saa käyttää muulloinkin, kuin uutena vuonna!
  (puljun pitäjälle vain tiedoksi: Saatte korjata kirjoitusvirheeni tästä tekstistä, sillä uskon niitä olevan monia. :D )