Naughty Knot

 • Naughty Knot

Tilapäisesti loppunut

17,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Voit unohtaa seksikkäät alusasut. Jos aiot todella pitää jotain joka on ei-juuri-mitään, tee se tyylillä tämän upean ja satiinista valmistetun kehorusetin avulla. Yksi nykäisy ja koko hoito tippuu lattialle paljastaen sinut, ultimaattisen seksikkään lahjuksen!

Kutsumme kaikkia naisia! Uskomattoman riskaabeli Naughty Knot mahdollistaa sinun, kyllä sinun, olevan seuraava lahja. Heität vain tämän yksiosaisen satiinipukineen päälle ja valmistaudut tulemaan avatuksi kuolaavan siippasi toimesta. Tuliko tänne yht'äkkiä kauhean kuuma vai mitä?

Ennenkuin kerromme yhtään lisää, tulee meidän saattaa ilmoille sellainen seikka, että tämä huippulaadukas rihman kiertämä on suuniteltu naisille. Uskokaa pois jäbät, se ei todellakaan näytä hyvältä. Vaikka olisit pilailumielellä liikkeellä, teet itsestäsi ainoastaan naurunalaisen kun näytät auttamatta Borat look-alikelta ihmeellisillä röyhelöillä.

Ideaalinen tuote Ystävänpäiväksi tai muihin vastaaviin romanttisiin hetkiin. Naughty Knot tipahtaa maatasolle yhdellä nopealla nykäisyllä nopeammin kuin ehdit sanomaan ding dong. Ja koska voitte käyttää sitä uudestaan ja uudestaan, on tällä lahjalla paljon annettavaa. Se on täysin pesunkestävä ja istuu naisille joilta löytyy pituutta 152 - 180cm ja etuvarustusta AA:sta DD:hen.

Ajattele, kun olet pukeutunut tähän provokatiiviseen pikku ohjelmanumeroon, voit viimenään antaa lahjan josta sekä sinä että rakkaasi tulette pitämään. Kerrottakoon vielä sellainen fakta, että useimmat miehet ajattelevat lähes koko hereilläoloaikansa alastomista naisista jotka on kiedottu satiinisiin rusetteihin ja pääsemme lopputulemaan, että tässä on yksi seksikkäimmistä lahjoista ikinä.

Mutta, älä kuuntele vain meidän sanaamme. Tämä pikku pukine on jo aiheuttanut hämmennystä ja pahennusta Jerry Springer Showssa ja eritoten ABC -kanavan American Inventor ohjelmassa (vähän kuin Leijonan Kita mutta extra mentalisteilla). Kyllä, kama liikkuu jo lätäkön toisella puolella kammottavaa vauhtia, mutta älä anna sen lannistaa sinua! Kansakunta joka toi sinulle nailonin ja Baywatchin epäilemättä tietää tämän päivän innovaatioista yhtä jos toista. Tytöt, on aika riisuutua ja alkaa paketointipuuhiin!
 • Alaston nainen ei tule mukana!
 • Sopii vain aikuisille
 • 152 - 180cm Pituisille
 • AA - DD
 • 1 x Naughty Knot Rusettipukine
 • Ohjeet
 • Pakkauksen koko: 14.5 x 19.5 x 3.5cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  11.10.2018 - Joulutonttu

  Tosi kivannäkönen! Kivaahan olisi jos näitä tulisi lisää varastoon....ennen joulua.. #toiveikas

  03.04.2018 - Haisuli

  Ostan lahjaksi heti, kun tämä tuote löytyy isommalla kuppikoolla. Ei mahdu minun donnani päälle.

  03.11.2016 - Keräilijä

  Suoraan sanoen melko turha. Rätti kaupasta haet jonkun palasen silkkiä yms. Ajaa saman asian. Itsellä tuote ollut paketissa jo kauan. On semne härpäke ettei sillä saa muuta kun päänsä solmuun. Kaikki aika menee miettien mitä tällä voisi tehdä. Loppujen lopuksi suurinosa päätyy tätä käyttämään käsien sidontaan yms.

  08.09.2012 - Sanna

  Hmm, nähnyt netissä toisenki samantyyppisen, mutta sen pukeminen vaikutti hankalammalta.. Kuvista ei selvinnyt ainakaan mulle, onko tämä yksiosainen siinäkin määrin, että toimii samalla myös alaosana vai onko pöksyt hommattava erikseen?

  Pulju.net vastaa:
  Meillä on firmassa töissä vain läskejä karvaisia miehiä, joiden itsekritiikki on sen verran terveellä pohjalla, ettei me olla testattu näitä itse. Olemme aika varmoja kuitenkin siitä, että nämä mystiset pakkaukset sisältävät pelkästään punaisen nauhan. Ei tämän kanssa pidä käyttää housuja.

  10.12.2010 - Andy

  Pahus olin jo tilaamassa kun luin speksit tarkemmin.... alastonm nainen ei sisälly hintaan

  26.01.2010 - Lady

  Hitsi! Aivan loistava, tilaan tän kyl vielä! And that judge on the video was just jealous of her great body x)

  10.12.2010 - Satu

  Ei tekopyhille ihmisille jotka harrastavat sitä ihteään pimeässä peiton alla lauantaina klo 18.00 saunan jälkeen, vaan hauskasta puuhastelusta nautiskelijoille!!