Nite Ize Flashflight Frisbee

Tilapäisesti loppunut

29,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Tämä ei ole melkein-pimeässä-hehkuva- Frisbee. Tämä on ultra-kirkas, LED-valoilla ja kuituoptiikalla varustettu 2000-luvun ihme!

Olimme aloittamassa tätä sanomalla, että Frisbeet ilmenevät monissa eri muodoissa ja eri kokoisina. Mutta ajatteleppa sitä: Ei se kyllä taida ihan noin mennä? Muoto ei ole juuri muuttunut aikojen saatossa. Frisbeehän on aika vanha keksintö - Itseasiassa se keksittiin yli 100 vuotta sitten. Ja tämän vuoksi se myös on tyylikkään täydellinen - Sen muuttaminen olisi kuin renkaan uudelleen suunittelu. Noh, kuinka sitten parannettaisiin klassista designiä ja annettaisiin tämän vuosituhannen facelift ilman, että pilattaisiin peruskonseptia? Yksinkertaista - sisään kätketään pienen pieni matalaprofiiliparisto, asennellaan hiukan valokuitua ja viimeistellään ultrakirkkailla LEDeillä ja, kuten amerikan serkut sanovat, Bob on setäsi!

Totaalisen ihmeellinen Nite Izen valmistama Flashflight Frisbee sisältää viimeisintä teknologiaa, jolla saavutetaan koko frisbeen kattava valaistus ja ei ole mikään ihme, jos tällaista heitellessäsi huomaatkin olevasi Mulderin ja Scullyn seurassa yhtäkkiä! Flashflight Frisbee näyttää, tuntuu ja lentää juuri niinkuin hyvälaatuisen frisbeen kuulukin lentää, mutta sen sisäänrakennettujen ultrakirkkaiden LEDien sekä kuituoptiikan ansiosta voimme lennätellä sitä myös yön pimeydessä.

Ja tämä ei ole sellainen väläys-ja-missasit-sen-ja-kadotit-pimeyteen -juttu. Flashflight Frisbeen valo näkyy kirkkaasti mistä tahansa suunnasta katsottuna, koska kiekon jokainen pinta saa valaistuksesta osansa. Se todellakin näyttää joltakin sellaiselta joka olisi saattanut karata Area 51:seltä radio-aktiivisen supernovan tavoin. Flashlight Frisbee on erinomainen niin alkuillan huvituksiin ja peleihin kuin myös täyden pimeyden aikaisiin heittelyihin. Ja se mahdollisuus, että saisit Frisbeen naamaasi koska aurinko häikäisi, etkä nähnyt kun se tuli, on häviävän pieni.

Pieni litium paristo kestää n.120 tuntia (punainen versio) suoden paljon aikaa harrastukselle ja se voidaan tarpeen tullessa vaihtaa äärimmäisen helposti. Mitä vielä; Flashflight Frisbee on myös vedenkestävä, joten voit pelata päivällä, yöllä, sateella tai paisteella. Voit ottaa sen myös mukaan lomallesi ja heitellä sitä uimarannalla ja vedessä, se nimittäin kelluu myös. Kunhan pidät vain huolen, että yhtään öljytankkeria ei ole lähettyvillä - valo on niin kirkas, että siitä voidaan helposti erehtyä ja luulla että kyseessä on jokin merimerkki tai majakka.

Tämä hehkuva, lentävä leikkikalu on parasta ja innovatiivisinta mitä frisbee-markkinoille on saatu. Enää koskaan sinun ei tule lopettaa Ultimatea tai Disc Golffia kesken koska alkaa tulla pimeä. Joten hei, älä enää pelkää pimeässä - annat vain kunnon spinnit...
 • Paino: 185g
 • Disc-o versio on väriä vaihtelevainen
 • Pariston kesto: 120 tuntia (punainen) - 20 tuntia (muut värit)
 • Pariston vaihto: Litium nappiparisto (CR2430 3V or DL2430 3V), saatavilla melkein mistä tahansa
 • Punainen: (aaltopituus 630nm) ei siis sekoita pimeänäköä
 • Flashflight Frisbee on vedenkestävä ja se kelluu
 • Äärimmäisen kestävä (frisbeeksi)
 • Ei johtoja, juotoksia tai virtapiirejä rikottavaksi

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  04.11.2009 - Antti R.

  En ole eläessäni löytänyt paikkaa jossa ei voisi heitellä frisbeetä - Sitten muutin Rovaniemelle. Ultimate-pelit Hangon biitseillä ja tallaukset Talin Frisbeegolfpuistossa olivat siltä erää ohi, mutta olen totisesti frisbeetä heitellyt tässä maassa. Olen joutunut riistämään Beeni takaisin raggareiden kynsistä skattalla ja paininut hirven kanssa metsäaukion herruudesta ja lähestulkoon juossut Silja Linen kannelta mereen hakemaan mereen lentänyttä aarrettani.

  Joten mikä Rovaniemessä on niin erikoista? Huomasin että Been viskely viileämmässä ilmastossa vaati hieman erilaista heittotekniikkaa. Keskellä metsää olin myös ihmeissäni, sillä Beeni oli lentänyt niin syvälle ryteikköön etten meinannut takaisin löytää. Ja karhut? Pliiz, karhut ovat horojani. Itseasiassa kun pääsin kesäkuussa Rovaniemelle ja löysin lempiheittelypaikkani, pysyin samassa paikassa kaksi kuukautta putkeen. Valoa riitti ja heittelin nonstoppina niinkuin huomista ei koskaan tulisikaan. Olin löytänyt ultimaten ultimate-mestan. Mutta sitten tuli talvi, vuodenajoista kylmin.. ja pimein. Ja sain havaita että yöttömällä yöllä on vastakohtansa talvessa päivättömänä päivänä.

  Mulla oli fosforoitu frisbee, mutta siitä ei ollut hirveämmin iloa, sillä se vaatii aurinkoa toimiakseen. Kokeilin myös IR-lasejani, mutta ne olivat kömpelöt ja tunsin oloni tyhmäksi ne päässä. Olin käyttänyt mahdolliset keinot, mutta Kaamos vaikutti vievän pidemmän korren. Sitten löysin tämän Flashlight Frisbeen - Tilasin samantien monia kappaleita useita eri värisiä koko varastoni täyteen, sillä kesytetty ilvekseni ei ole kovin hyvä noutamaan frisbeetä ja toisinaan citykanit vääntävät löysät kiekkoni päälle. Mutta ne karhut ovat vieläkin horojani - Ne eivät osaa heittää edes kunnollista rystyheittoa.