Nite Ize SpotLit LED Karabiinivalo

Tule nähdyksi pimeillä teillä Kätevä karabiini kiinnitys Kaksi eri tominta moodia Jatkuvasti palava tai välkkyvä Erittäin kestävät ledit ja paristot

Tilapäisesti loppunut

8,90 890

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Nite Izen valmistama teräskarabiineriin kiinnitetty pieni LED-valo - Kaikessa yksinkertaisuudessaan vertaansa vailla olevan nerokas keksintö. Näitä tulee olla jokaisessa kodissa muutama aina varalla, sillä käyttötarkoituksia on loputtomasti.

Kuvittele lamppu, joka on riittävän pieni kulkemaan avaimenperässäsi. Kuvittele myös, että siinä on kirkas LED-valo joka erottuu satojen metrien päähän. Piirrä mielessäsi vielä karabiineri kiinnike siihen - Kyseessä on todennäköisesti monikäyttöisin valaisin, johon olemme törmänneen puljun seitsenvuotisen taipaleen aikana.

Syksyn pimeneviin iltoihin on vaikea keksiä jotain kaivatumpaa kuin valo - Ja sitä nämä SpotLitit toimittavat. Jatkuvalla Glow-modella piskuinen hieman lanttia suurempi vekotin tuottaa kirkasta valoa, jos vaikka pitää pimeässä sytyttää parit kynttilät, vaihtaa lamppu tai navigoida ulkosaunaan tai -huussiin pimeällä.

Edellämainitut ominaisuudet ovat kuitenkin kovin tavanomaisia. Karabiineri-kiinnitys mahdollistaakin uudenlaisia asioita: Kiinnitä tämä kassin vetskariin, avaimiisi, repun hihnaan, makuupussiin, teltan oveen tai vaikka lemmikkisi kaulaan! Ja mihin tahansa sen laitat, karabiinerikiinnityksen ansiosta voit siirtää sen toisaalle hetkessä. Erityisesti koirien ulkoiluttajat ja kissan omistajat ilahtuvat siitä, että laitteen voi ripustaa myös eläinten pantoihin jolloin autoilijat, moottorikelkkailijat ja -pyöräilijät ehtivät näkemään välkkeen lemmikin pannasta ennenkuin on liian myöhäistä.

Vedenpitävinä nämä soveltuvat myös veneily- ja sukelluskäyttöön erinomaisesti ja ruostumattomasta teräksestä tehty karabiini kestää yllättävän kovia voimia ennen murtumistaan.
 • Glow-mode: Kirkas LED-valaistus pienelle alueelle
 • Flash-mode: Säästää virtaa ja soveltuu turvallisuuskäyttöön sekä esim. merkintätarkoituksiin
 • Teräksestä valmistettu kestävä karabiini
 • Alhainen virrankulutus ja pitkään kestävät nappiparistot (mukana)
 • Vesitiivis

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  14.12.2017 - enifinn

  -erittäin iloinen ostos
  -toimii ja näkyy hyvin hämärässä / pimeässä
  -painonapista miinusta, koska on hyvin jäykkä, vaatii paljon voimaa
  -miehenä toki saan valon painettua, mutta heikompi henkilö saattaa kohdata vaikeuksia

  18.11.2010 - marja-leena kurppa

  Valo palaa tai vilkkuu vain hetken! Ehkä minuutin verran. Laitoin koirani pantaan varoitusvaloksi(siksi sen ostinkin) olettaen sen toimivan huomiovalona vastaantulijoille. Meni hetki ja valo SAMMUI. Painoin nappia, valoa hetken ja SAMMUI! En käsitä mitä virkaa lampulla on, ellei pala koko aikaa kun tarvitaan esim lenkillä? Kulkisinko kaksinkerroin painamassa koiran pannassa roikkuvaa lampun nappia vähän väliä? Tunnin lenkin jälkeen olisin kuin linkkuveitsi. Pimeä aika nyt...pettymyksen tuote tähän tarpeeseen. Tuoteselosteessa ei mainita valon toiminta-aikaa.

  Pulju.net vastaa: Siinä on demo-moodi päällä uutena. Se pitää aktivoida ohjeen mukaisesti käyttökuntoon.