Notebook BBQ

Tilapäisesti loppunut

45,00

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Ultraliikuteltava Notebook BBQ avautuu anteliaan kokoiseksi grillauspisteeksi. Popautat sen vain kasaan, heität hiiliä kyytipojaksi ja ojennat kätesi kohti purilaisia ja pihvejä.

Kertakäyttöiset grillit ovat edelleen kivoja ja voivat hyvin, ainakin niin kauan kun sinua ei haittaa nurmikon käräyttäminen, juuri ennenkuin pussitat koko höskän roskikseen. Itseasiassa ne ovat aika surkeita ja sen takia tarvitsetkin yhden Notebook BBQ Grillin matkoillesi.

Ideaalinen festareille, retkille ja mihin tahansa takapihalle jossa ei ole paljon tilaa - nämä jämäkät grillit on valmistettu prässätystä teräksestä ja ovat kuitenkin niin kevyitä, että voit huoletta ottaa sen mukaan melkein mihin tahansa. Ja mikä kaikkein tärkeintä, et tarvitse sissikoulutusta saadaksesi sitä kasaan ja tulille sillä Notebook BBQ:n käyttäminen on helppoa kuin purilaisen paisto.

Sinun tulee vain avata se, täyttää hiilillä ja sytyttää. Sytytyksestä puheen ollen, grillin sivuseinät toimivat tuulensuojina ja estävät viheliäiset tuulen aiheuttamat epäonnistumiset paloprosessin alkuun saattamisessa. Notebook BBQ on käsittämättömän liikuteltava, se on todella ohut ja kasaan taitettuna muistuttaa hieman kannettavaa tietokonetta. Suurin ero tulee kuitenkin siinä, että voit avata sen ja nakata nautaa ritilöille. Ja vaikka puhumme helposti liikuteltavasta matkagrillistä, täytyy vielä huomauttaa, että grillaustaso on kuitenkin erittäin riittoisa (45x30cm), joten voit käristellä monia lajikkeita ja silti jää tilaa sille yhdelle mustalle makkaralle jota kukaan ei tohdi syödä.
  • Kokkausalue: 45x30cm
  • Grilli käyttökunnossa: 30 x 36 x 45cm
  • Grilli kantokunnossa: 45 x 25 x 51cm
  • Kovaa kuumuutta sietävä teräskonstruktio on mustaksi maalattu
  • Paino: 3.9Kg

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    14.06.2012 - Dethroned

    Tämä on osoittautunut loistavaksi grilliksi, vaikkakaan ei kovin korkea ole, mutta on osoittanut olevansa yhtä hyvä kuin mikä tahansa grilli. Miinuspuolena voisin sanoa, että tuulisella ilmalla syö hiiltä kuin hevonen heinää, sillä grillin ilmanotto-ominaisuudet on aikamoiset : kummassakin päädyssä aukko -> läpiveto. Muuten kyllä toimiva peli. Suosittelen.