Nothing

Lahja hälle jolla on jo kaikkea Täytetty ääriään myöten ei millään Nothing on ei mitään Tietty siinä on miljoonia protoneja ja neutroneja jne. Mikä on aika hyvin ei millekkään

Tilapäisesti loppunut

6,90 690

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 6,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Mikä voisikaan olla parempi lahja henkilölle, jolla on jo kaikkea mahdollista, kuin tuskallinen muistutus siitä, että he haluavat ei mitään?

Tämä hienosti työstetty tyhjyyden täyttymys on täytetty ääriään myöten ei millään. Vapaa hallussapidon taakasta ja vastuun painolastista - Nothing on idioottimaisuudessan idoottimaisen nerokas.

Eikä unohdeta sitä seikkaa, että 'Ei mitään' on niin tärkeä tekijä, että suurin osa universumistamme - ja monien ihmisten pään sisältö - näyttää olevan valmistettu siitä. Se on julistus, tyhjä ehdotus jos saamme sanoa - nyökkäys tarpeettomuuden omistamiselle, mutta silti 'Nothing' on ei mitään. Se on tietenkin täynnä miljoonia protoneja ja neutroneja - mikä on mielestämme aika hyvin ei millekkään.
 • Paketti joka on täytetty ääriään myöten ei millään
 • Sopii 14v. ja ylöspäin
 • Koko: 17 x 9 x 7cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  12.01.2010 - Riitta Jantunen

  Aivan mahtava! Sisältää kokonaisen elämänfilosofian!

  12.01.2010 - Nimetön

  Mahtava! Muuta ei voi sanoa. Siis nerokasta.

  12.01.2010 - Jussi K.

  Kai tämä "ei mitään" tarkoittaa tyhjiötä? Kuvullinen ilmaa olisi oikeaan tyhjyyteen verrattuna jopa melko kouriintuntuvaa... Useimmat lahjat ovat toisaalta täysin sisällöttömiä muutenkin, joten eiköhän tämä ole rehellisen ihmisen valinta.

  12.01.2010 - Aleksi T.

  Tämähän on täydellisen nerokasta! Jos mietit, mitä antaa henkilölle lahjaksi, jolla on jo kaikkea. No paljon näitä tietysti. Olematonta ei kenelläkään voi olla liikaa.

  02.12.2009 - Krista

  Minulle tuli tässä joulun alla kauhea ongelma, kun en keksi mitään miehelleni lahjaksi. Ehkä pitäisi sitten ostaa tämä tuote, ja tosissaan antaa ei yhtikäs mitään! Nerokasta!