One F-ing- Drop at a Time

Tilapäisesti loppunut

14,90 1490

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Tämä kastike on tulista. Ja se tietää sen. Lisäksi tällä kastikkeella on ronski asenne ja suu joka pitäisi pestä saippualla, ellei se olisi niin tulinen! Nerokas pipettijärjestelmä helpottaa myös annostelua.

The name says it all.. tai jotain sinne päin. Tässä kastikkeessa on kenties tulisin myyntipuhe koskaan jo itse etiketissä. Kopioimme sen kaikessa räävittömyydessään lievästi sensuroituna tähän alle. Varaudu englanninkieleen!

One F*c*in' Drop At A Time - We warned you. This is a serious f**k*n' hot sauce. That's right we said it -- because we had to. There is no other way to describe just how hot this sauce is. I suppose we could have said 'It's like the fiery depths of hell' or 'That it's ass burning and even keep away from pets and small children and avoid contact with sensitive areas, but that just seems so wordy. The sauce is hot as f**k! Succinct, to the point - no beating around the bush! Honesty is always the best policy, isn't it? If this sauce burns intensely, don't be afraid to let it out. Scream f**k at the top of your lungs. You'll feel better. There is no better verbal therapy!

Kuten huomaat, jouduimme sensuroimaan tekstiä vähän enemmänkin, samoin kuin itse tuotekuvaakin. Toivottavasti viesti kuitenkin meni perille - Tämä on v***n tulista! Scoville-viisari väpättää reilun puolen miljoonan paikkeilla.
 • Temperamenttinen kastike
 • Mukana pipetti joka helpottaa annostelua
 • Sisältöä n. 1,2dl
 • EI SYDÄNVIKAISILLE TAI HENGISTYSVAIKEUKSISTA KÄRSIVILLE
 • Varo aineen joutumista silmiin tai limakalvoille
 • Tehty Costa Ricassa
 • Scoville-asteikolla 525000 shu

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  16.02.2020 - Terppa

  Maku hyvä mutta etiketin höpinä tulisuudesta on ihan tuulesta temmattu.

  09.05.2014 - ronchaine

  Ihan hyvä keskivertokastike, jätin ensimmäisen ruuanlaittokerran kohdalla tosin jo tuon "yks tippa kerrallaan" periaatteen ja nakkasin suoriltaan kuutisen pipetillistä tätä sopan sekaan. Maku on kumminkin hyvä vaikkei tämä tulisuutensa puolesta isältä pojalle kestäkään.

  22.01.2014 - riLe

  Siis aivan loistava tuote! Ja nyt kun ekaa kertaa satuin arvosteluja lukemaan niin "kliffa" voi suksia vaikka lappiin ja siellä sitten korven keskellä nautiskella MAD DOG:ta vaikka suoraan pullosta ja ihmetellä kun vähän rupeekin talvella vähän lämpöä pukkaamaan. Harmi vaan, että ekaa kertaa päässy tuote loppumaan kun olis tehny mieli taas tilata, toivottavasti löytyy piakkoin lisää!

  11.08.2012 - Santtu Ahonen

  Kyl mun tälle 5 tähteä on annettava. Tätä ennen olin vaan kokenut tabascoa ja tullu siihen tulokseen että siitä ei ole mihinkään, otti päähän kun en löytänyt mistään oikeasti tulista kastiketta (tabascon etikka, hyi) Ostin tämän, ja lisäilen tätä JOKAISEEN ruokaan. ihan jokaiseen. Silti siitä on vain noin 1cm hävinnyt pullosta. Suositan sipsien dippiin 6 tippaa.

  03.06.2010 - kliffa

  kymmenen kertaa "miedompaa" kuin MAD DOG Schoville asteikolla MAD DOG on 5 miljoonaa että revi siitä kielellläs.

  Pulju.net vastaa: Jotenkin arvasimme, että tälläisiä kommentteja tulee. Ei 5 miljoonaa ole enää syötävää vaan happoa. 99% suomalaisille tämäkin, vaivaiset 500.000 Schovilleä on liikaa. Senpä takia se onkin nimetty osuvasti, jotta sitä osaa myös aloitteleva chilisti annostella! ;)