OppoSuits - Starring

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Heti varastosta (1 kpl)

75,00 7500

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Tässä on Magiaa isolla M-kirjaimella! Tähtiä täynnä oleva OppoSuit on täydellinen asu minne tahansa jossa haluat erottua väkijoukosta. Olitpa sitten tietovisailemassa, afterworkeilla tai jossain muussa tähdellisessä tapahtumassa, takaa tämä tähtipuku sinulle illan viihdyttäjän pestin.

Yht'äkkiä, ihmisten viihdyttäminen onkin muuttunut kuolettavan helpoksi, mutta vain jos olet pukeutuneena Starring pukuun. Tämän tähdekkään puvun pitäminen virallisissa tilaisuuksissa voi nostaa muutaman kulmakarvan pystyn, mutta se ei tarkoita etteikö siitä pidettäisi! Kateus on oikea sana. Astronomit ja astronautit löysivät itselleen viimein jotain klassisesta vaatekaapista mitä voivat heittää niskaansa kun lähtevät aamulla töihin.

OppoSuits valmistaa pukuja. Törkeitä ja yliampuvia sellaisia. OppoSuit on jokaisen business puvun vastakohta (paitsi, että laatu ja istuvuus ovat businesta) ja on valmistettu naurettavilla tai epätavallisilla kuvioilla jotka istuvat kokonaisuuteen kuitenkin tyylikkäästi. Laatuluokan kangas on samaa tasoa kuin tylsissä ja tavallisissa toimistoasuissa, eli se tarkoittaa about sitä, että tulet mielellään käyttämään OppoSuittia uudestaan ja uudestaan, älä siis ajattele sitä vain hetken käyttöön tarkoitettuna naamiaispukuna.

Se, että tässä tulee kokonainen puku (mukaanlukien kravatti) ja hinta on tätä luokkaa, voidaan alkaa ihmettelemään, että onko tämä liian hyvää ollakseen totta? Kyllä vain, OppoSuits on täysin vakavissaan tämän homman kanssa ja uskoo, että OppoSuitit sopivat kenen tahansa habitukselle ja erityisesti kukkarolle.

Mitä OppoSuitit oikein ovat? Slougani kuuluu Worn to be Wild ja sitä se juurikin meinaa! Ne ovat äärimmäisen erikoisia miesten pukuja kaikkiin mahdollisiin tilaisuuksiin: vedä seuraava PP presis, kuoki jonkun häissä, pukeudu teemailtaan, pelmahda festareille tai lätkämatsiin ja huomaat kuinka olet kaikkien huulilla. Setti tulee kolmena osana, saat siis byysat, rotsin ja skragan jotka tekevät sinusta miesten miehen ja naisten pelastajan.
  • Valmistettu 100% polyesteristä
  • Paketissa tulee kravatti, takki ja housut
  • Laadukasta matskua, pitkäkestoista ja kuivapestävissä
  • Pistää standardipukusi häpeään
  • Kehtaatko? Totta helvetissä kehtaat!

Valkkaappa oikea koko! Lahkeet ovat tarkoituksella snadisti pidemmät (laskostuu hyvin tennareiden päälle) ja muuten asut ovat aavistuksen 'slim-fittejä' - eli jos punnitset kahden koon välillä, ota isompi.
EU KOKO Rinta (ilman karvoja) Vyötärö "TUUMISSA" Lahkeen pituus
46 97cm 33.5" 83cm
48 97-101cm 34.5" 84cm
50 101-105cm 35" 85cm
52 105-109cm 36" 86cm
54 109-113cm 37.5" 87cm
56 113-118cm 39" 88cm
58 118-123cm 41" 89cm
Suosittelemme, että joko sinä tai joku muu mittaa kaikki tärkeät määreet (rinnanympärys & vyötärö) huolellisesti, ja valitsette puvun sen perusteella. Hengityksen pidättäminen OppoSuittia pidettäessä on yksi vaihtoehto, mutta on parempiakin vaihtoehtoja. Katso kokosi oikein ekalla kerralla! Jos koko tuntuu epäilyttävän, lampsi naulakolle ja katso jo sopivasta vaatekappaleesta merkinnät ja sovella tässä. Ehkä maailman helpointa!

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.