Päättymätön Onnittelukortti

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Pirullinen onnittelukortti joka ei lakkaa soimasta Täydellinen korvamato tervetuloa Äänenvoimakkuus kasvaa kun nappia painaa uudelleen Voidaan hakata tai upottaa veteen ja soitto vaan jatkuu Pöläyttää kauhean kasan glitteriä jos revit sen auki

Tilapäisesti loppunut

15,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tässä erässä on hieman muutoksia: Korttiin äänitetään oma tervehdys, max 15 sekuntia. Musiikki/tervehdys raikaa yhtäjaksoisesti vähintään tunnin, todennäköisesti kuitenkin huomattavasti pidempään.

Tuotetiedot

Huolimatta kaikkien jengien parhaista aikomuksista, ovat synttäripäivät ja niille meneminen kuitenkin aikamoisen stressaavia tilanteita. Kaikki kynttilät, onnentoivotukset, laulut ja paine. No niin... Voit viedä homman seuraavalle levelille hommaamalla Päättymättömän Onnittelukortin.

Onnittelukortti, jollaista ei ole toista. Hemmottele ystäviäsi lahjalla, jonka he muistavat ainiaan. Koska heillä ei ole vaihtoehtoa. Koska se ei koskaan lakkaa soimasta. Anna heille pysyvä korvamato yhdistettynä piinavalla tuskastumisella. Ei hätää, siitä löytyy "sade mode" -nappula, joten voit itse testata sitä rauhassa ennenkuin annat sen pahaa aavistamattomalle synttärisankarille.

Avattuna ja käynnistettynä tämä onnittelukortti jatkaa yhtäjaksoista soittamista kolmen tunnin ajan (mekin avasimme yhden ja testikappale soi jopa 5 tuntia!). Kortin äänenvoimakkuus kasvaa aina jos yrität painaa nappulaa uudelleen, hitto sen voi vaikka upottaa veteen - ja törkeä aparaatti vain jatkaa soittamistaan. Mikä parasta, kun onnekas lahjansaaja viimenään hermostuu ja repii kortin riekaleiksi, jotta pääsisi tuhoamaan laitteen piirilevyn, pölähtää kortin sisuksista karsea kasa glitteriä ympäri huushollia.
  • Kun avaat ja käynnistät, ei se lakkaa soittamistaan ainakaan 3 tuntiin
  • Testikappaleemme soi melkein 5 tuntia
  • Äänenvoimakkuus kasvaa jos yrität sammuttaa sitä napista
  • Kun revit kortin riekaleiksi, sisältä pölähtää läjä glitteriä
  • "Safe mode" joten voit itse testata lahjaa ennenkuin annat sen kaverille
  • Mittaa kortilla: 15.5 x 23cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.