Pimp & Ho Mukit

Keraamiset Pimp & Ho mukit Osta lahjaksi naapurin pariskunnalle Voi mikrottaa ja laittaa tiskariin

Heti varastosta (2 kpl)

8,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,90 €

-+

Tuotetiedot

Nyt olisi tarjolla hieman kyseenalaista keramiikkaa, nimittäin Pimp & Ho mukit. Kuten mainittu mukit ovat keraamisia ja toisen pintaa koristaa musta Pimp ja toisen punainen Ho teksti. Kaikki vähänkin kieliä osaavat, hiffaavat kyllä mitä näissä mukeissa seisoo, joten jätetään suomentamatta.

Kooltaan mukit ovat aika tavanomaisia kaffemukeja, vetoisuus 325ml. Jos olet miettinyt miltä tuntuu laittaa Ho mikroaaltouuniin, niin näillä mukeilla voit sen turvallisesti testata ja tunkea tiskariin vielä kaupanpäälle.
 • Setissä 2 mukia Pimp & Ho
 • Laadukasta keramiikkaa
 • Voi tunkea mikroon ja tiskariin

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  04.04.2019 - Taru-Auroora

  Tässäpä hauska ja edullinen mukipari mulle ja kihlatulleni, huumorin kukka kaunein kukka ;)

  En koe tätä loukkaavaks vaikka metoo -kampanjaann olen osalistunut. Sopii ihan hyvin siis näin naisenkin ostaa tämmönen itselleen ja avomiehelleen päivän piristykseksi ja romantiikan lisäämiseksi

  29.12.2017 - Jompe

  Helvetin paskaa läppää "hon" mikroon ja tiskikoneeseen työntämisestä. Ottakaapa seuraavan kerran tiimi-iltaan stripparin sijaan joku vieraaksi Tukinaiselta tai miettikää keskenänne minkälaiset läpät ylläpitävät kulttuuria, jossa ylivoimaisesti suurin osa naisten väkivaltaisista kuolemista tapahtuu nimenomaan kumppanin tai ex-kumppanin toimesta. Niin paskaa läppää, ettei se ole edes huonoa, vaan vaarallista.