Tuotetiedot

Oletko kyllästynyt kaiken ylimääräisen rojun raijaamiseen? Pokitt on vallankumouksellinen ja uusi konsepti lompakoiden ja korttikoteloiden mystisessä maailmassa. Se on suuniteltu kantamaan vain sen mitä tarvitset, kaikkein oleellisimmat kortit.

Pokitt Korttikotelo on ultraohut lompakko joka on valmistettu pehmeästä ja joustavasta polymeerimatskusta. Pokitt:in paksuus on vaivaiset 12.5mm ja kauttaaltaan kokoa löytyy sellaiset x 90 x 60mm. Se on passelin kokoinen juuri niitä tärkeimpiä kortteja varten silloin kun et halua kantaa koko lompuukia tai käsilaukkua mukanasi.

Pokitt soveltuu mitä mainioimmin monenlaisiin skenaarioihin missä tila on kortilla, mutta tarvitset kuitenkin maksukortteja, matkalippuja yms. mukanasi ja jonkun keinon suojata niitä. Niinhän se nykyään on - luottokortit, matkakortit ja kaikenmaailman muut älykortit korvaavat enenevissä määrin perinteisen maksumedian, eli riihikuivan ja tämän johdosta myös erilaisia säilytysratkaisuja on oltava.

Pokitt Korttikotelo on siinäkin mielessä edellä muita, että se mahdollistaa matkakortin lukemisen suoraan lompakon läpi. Enää ei ikinä tarvitse kaivaa sitä matkalipuketta esiin kun lähdetään seikkailemaan julkisilla. Kaikki testatut lukulaitteet skannaavat Pokittin läpi virheettömästi. Pokitt on trendikäs ja uudenlainen vaihtoehto kun halutaan kulkea kevyesti.
 • Pokitt Korttikotelossa kannat vain kaikkein oleellisimmat
 • Ultraohut desing
 • Koko: 90 x 60 x 12.5mm
 • Sisään mahtuu 2 x luottokorttia, matkakortti & ajokortti
 • Tai vaihtoehtoisesti hieman käteistä, avain ja muuta pikkusälää
 • Pehmeä ja joustava, täten siis mukava farkkujenkin taskussa
 • Muotoutuu kehosi mukaan (et edes huomaa kantavasi sitä)
 • Upeat värivaihtoehdot

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  05.09.2011 - Maxim

  Pari kuukautta käyttäneenä voin sanoa, että kestää hyvin ja on helppo pistää housujen etutaskuun. Parhaiten kyllä toimii vain 2 kortilla, mutta toimii myös neljällä. Tyttöystäväkin tykkäsi pinkistä versiosta - ja käyttää edelleen.