Pullopuzzle

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Kiusaa kaveriasi laittamalla lahjaviinat lukkoon Haastava mutta ratkaistavissa oleva puzzle Loistava kylkiäinen viinalahjukselle

Tilapäisesti loppunut

22,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Pane lahjan vastaanottaja taistelemaan viininsä edestä lukitsemalla valikoitu pullo tämän nerokkaan puuhökötyksen sisään. Se riittää saamaan sinut punaisemmaksi kuin vuosikerta Burgundyä...

Viinin juominen on yksi elämän suurimmista iloista. Toisaalta, se että et saa koko pulloa edes avattua on ehkä yksi elämän suurimmista tappioista. Loppujen lopuksi, me kaikki tiedämme kuinka turhauttavaa on jos ei löydä korkkiruuvia pullolleen. Joten, kuvittele tilanne jossa sinulla on sekä pullo että korkkiruuvi, mutta et silti pääse käsiksi ihanaan keittoon.

Mutta mites tollai nyt voisi käydä - kuulemme sinun kysyvän? Itseasiassa, aika helposti. Tässä kohtaa PulloPuzzle astuu kuvaan. Tämä pirullinen, puinen palikkatehtävä on nerokas lahja joka viihdyttää ja hurjistuttaa - riippuen toki siitä, että oletko lahjan saaja vai antaja. Sinun tarvitsee vain lukita mieleisesi pullo kapistuksen ylhäiseen syleilyyn ja lahjoittaa se talon isännälle/uhrille.

Ensisilmäyksellä voisi uskoa, että tämä kömpelö yhdistelmä puupalikoita, palloja ja narua olisi todella simppeli ratkaista. Itseasiassa, lahjan saajat voivat jopa hihitellä sinun "mukamas" piilevälle häijymäisyydelle ja antavat mahdollisia aplodeja kieroutuneelle huumorintajullesi. Mutta eivät kauaa.

Muutaman epäonnistuneen avaamisyrityksen jälkeen heidän naamavärkit alkavat muistuttaa jotain miltä mahtava Hulk voisi näyttää yrittäessään ratkoa rubiikin kuutiota. Ja, kun täysi alkoholin himo astuu kehiin, tulevat he rukoilemaan sinulta ratkaisua. Pois käveleminen tässä vaiheessa on todella hyvä vaihtoehto.

Ollessaan mahdottoman hyvä tuparilahja, PulloPuzzle on myös mitä mainioin konsti säilöä juuri se spesiaali pullo mitä et halua korkata kun vieraat kutsuvat itsensä kylään. Se on myös täydellinen illalliskutsujen juhlakapistus, sillä vieraat menevät totaalisen sanattomaksi ja kiihdyksissään eivät edes huomaa mauttoman huonoa ja ennenkaikkea halpaa viinimerkkiä.

PulloPuzzle tekee sinusta takuuvarmasti minkä tahansa sosiaalisen tapaamisen pääpuheenaiheen sillä jokainen läsnäolija haluaa saada mahdollisuutensa sen ratkaisemisessa. Parasta on kuitenkin se, että isäntäväki ei tiedä tulisiko sinua kiittää vai olla vain katkera sinua kohtaan. Anyway - se sopii täydellisesti lahjaksi niin ystäville kuin vihollisille. Cheers, chin chin ja läskit silmille!

Ratkaisu toimitetaan paketin mukana, joten jos tavaran saaja menee totaalisen lukkoon turhautumisestaan, voit kertoa heille kuinka se ratkaistaan. Tai sitten jättää kertomatta. Valinta on sinun...
  • Puinen pulmapeli viinipullolle
  • Lukitset haluamasi pullon puzzlen sisään
  • Annat sen lahjaksi
  • Katselet innoissasi kun isäntäväki koittaa saada sitä auki
  • Sisään sopii pullo joka on maksimimitoiltaan 26 x 13cm(Ø)

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.