Tuotetiedot

Shaken not stirred, näin Mr. Bond haluaa Martininsa, mitä teille saisi olla? Quenchin cocktail masterit on suunniteltu auttaamaan spesifioitujen drinkkien kyhäämisessä, kotona tai reissussa.

Me täällä Puljussa pidämme kaikesta mikä helpottaa ja nopeuttaa elämää, oli se sitten leffalippujen varaamista netistä tai tässä tapauksessa messevien drinksujen vääntämistä kotosalla. Oli lempidrinksusi sitten, Martini, Margarita tai Mojito, niin meiltä löytyy siihen sopiva työkalu.

Jokaisessa cocktail masterissa on työkaluina mittakuppi, veitsi, sekä siivilä. Drinksujen mukaan spesifioidut masterit sisältävät eri drinksuihin tarvittavia työkaluja. Martini Master sisältää yleiskalujen lisäksi, hedelmän kuorintaveitsen, hedelmän raastamisveitsen sekä hedelmämehun puristimen. Margarita Masterin spesiaalivehkeisiin lukeutuu lasin reunojen suolaamiseen tarkoitettu työkalu, sekä sitruspuristin. Mojitoa varten on hyvä löytyä mintun leikkaaja sekä survin jolla kaikki maut saadaan vapautettua.

Mojito Master

Jos haluat makumatkalle kauniiseen Kuubaan on Mojito Master sinun työkalusi. Tätä käytämällä teet Kuuban ikonisimman drinksun leikiten. Käytä mintunleikkaajaa leikataksesi mintut sopiviksi paloiksi, lisää sokeria ja laita sekoitus korkeaan lasiin. Ota avuksesi survin, jolla sekoitat mintun ja sokerin keskenään. Seuraavaksi sinun tarvitsee leikata limeä, joka hoituu kätevästi samassa kapistuksessa olevan veitsen avulla. Purista puolikkaan limen mehu lasiin, sokerin ja mintun kaveriksi, lisää joukkoon vielä kaksi mitallista valkoista rommia ja täytä loppu lasista soodalla. Näin tehdään oikeaoppinen Mojito helposti, käyttäen siihen tarkoitettua työkalua.

Martini Master

Pidit Martineistasi sitten ravistettuina tai sekoitettuina, maailman tunnetuimman salaisen agentin lempijuoma on nyt super helppo valmistaa. Käytä masterin mittaa mitataksesi kaksi osaa Giniä ja yksi osa Vermouthia, kaada ne cocktail sekoittimeen runsaan jään kera. Sheikkaa juomat sekaisin keskenään ja kaada se Martini lasiin. Lisää kirsikaksi kakun päälle oliivi ja Voilá Itsensä Jamesin hyväksymä juoma on valmis.

Margarita Master

Margaritat ovat kuulemma Amerikan suosituimpia drinkkejä, jos olet samaa mieltä heidän kanssaan, haluat kotiisi Margarita masterin. Mittaa yhdet annokset sekä Tequilaa että Cointreauta, kaada ne shakeriin ja käytä puristinta lisätäksesi yhden limen mehut sekoitukseen. Lisää jäitä ja sheikkaa 10-15 sekuntia. Ota Margarita lasi, kastele sen reunat käyttämällä suolaus työkalua ja dippaa lasi suolaan. Kaada juoma lasiin ja nauti.
  • Cocktail työkaluja
  • Vihreä / Mojito
  • Punainen / Martini
  • Keltainen / Margarita
  • Eri drinksuille eri työkalut
  • Sisältää kaikki tarvittavat työkalut
  • Vain yksi työkalu pestävänä

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.