Rocky Balboa Aamutakki

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
100% pehmeää polyesteriä Iso koko sopii isommillekkin ihmisille Takkiin brodeerattu logo ja kuvat Heitä tämä niskaasi ja vetäise varjonyrkkeilyt

Tilapäisesti loppunut

39,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Syltyn esittämä nyrkkeilylegenda, Rocky Balboa, lienee kaikille tuttu. Nyt Rockyn kaapu on duplikoitu ja valmistettu satiinin sijaan... aamutakkimateriaalista.

Kehäkunkun aamurotsin pukeminen päälleen vaatii jo jonkun verran sisua - Kuka tahansa kynäniska ei tätä kehtaa päälleen pukea, eikä moni hiskikään. Mutta jos tunnet jonkun, jolla on pistävä katse ja tahtoa viedä aloittamansa asiat loppuun vaikka huonosti kävisi, niin tiedät, että hänellä on Eye of the Tiger! Eli tiikerinsilmä! Tämä henkilö on ikään, sukupuoleen, kynäniskaan tahi muihin atribuutteihin katsomatta Rocky-Aamutakin arvoinen.

It aint what you been doin', its how you been doin it! Okei, tuo oli Remun suusta, mutta pointti tuli toivottavasti selväksi. Tai no, kerrataan vielä niinkuin koulussakin aina opetettiin: "You're gonna eat lightning and crap thunder" tämän takin käyttäjänä - Saat alkuperäisen Italian Orinkin vaikuttamaan kesyltä pikku ponilta.
  • 100% polyesteriä
  • Koko: Aikuisten, one size to fit them all (paitsi jos olet XXXL)
  • Brodeerattu teksti ja kuvat

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.