Samurain Sateenvarjo

Erittäin asiallinen sateenvarjo Suuri varjo suojaa hyvin Ole oman elämäsi samurai

Tilapäisesti loppunut

22,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Kunniallinen Taistelu kurjaa säätä vastaan alkakoon! Samurai-sateenvarjo näyttää kuivalla kelillä jokseenkin tavalliselta samurai-miekalta huotrassaan, mutta sateen alkaessa sen todellinen luonne tulee esiin ja voit taistella kuivana sadetta vastaan katkeraan loppuun asti!

Samurait, Japanissa aikoinaan poliittisesti ja sotilaallisesti vaikuttaneet filosofi-taistelijat ja jedi-ritareiden esikuvat, kantoivat miekkojensa lisäksi mukana aina sateenvarjoa. Samuraiden panssarit ja vetimet sisälsivät nimittäin paljon korroosiolle alttiita osia, joten ne piti suojata aina sateen yllättäessä - Ja saarivaltiollahan sitä vettä voi tulla milloin tahansa lähes jopa yllättävällä tavalla.

Kun samurailta vietiin 1800-luvulla oikeus teloittaa oman päätäntävallan turvin heihin epäkunnioittavasti suhtautuvia työläisiä niin vietiin heiltä myös oikeus kantaa miekkojaan julkisesti. Pirullisen ovelat samurait naamioivatkin sitten miekkansa kävelykepeiksi ja vähän kuin piruillakseen auktoriteeteille he naamioivat sateenvarjonsa miekoiksi - Ja kas, samurai-sateenvarjot olivat syntyneet. Nyt tätä perinnettä kunnioittaen on vihdoin alettu vaalia jo kerran lähes unohdettua samurai-sateenvarjon perinnettä ja niitä on suollettu Japanin edullisen naapurimaan - Kiinan - tehtailta ulos tuhansittain.
  • Suojaa sateelta
  • Kahva on muovia ja näyttää nyöritetyltä
  • Avautuu nappulasta painamalla
  • Nailonista valmistettu huotra tulee mukana
  • Huotrassa on kantohihna jolla varjon saa ripustettua selkään coolisti
  • Varjon pituus: 98,5cm ja leveys avattuna: 104cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    24.11.2017 - Samurai_Jouni

    Loistava tuote! Sain tyttöjä heti.