Satan's Spawn Nallekarkit

Tilapäisesti loppunut

6,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 6,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Nämä ovat aivan kuin nallekarkkeja, mutta pienellä kierolla twistillä: Valmistuksessa on käytetty habaneroa. Nämä nallekarkit räjäyttävät tajuntasi.

Mahtipontisesti nimetyt Satans Spawn -nallekarkit ovat ulkoisesti täysin samannäköisiä kuin normaalitkin nallekarkit, mutta kuten nimestä voi päätellä, niin nämä ovat pahoja - emmekä nyt tarkoita maultaan, vaan luonteeltaan. Evil hot motherfuckers, kuten Lontoossa sanottaisiin. Mausteena on nimittäin habanero! Aloita syömällä yksi, kakistele makeaa tulisuutta hetki, ja uskomme, että et voi olla syömättä toista tällaista.

Puljuvinkki: Osta myös normaaleita nallekarkkeja, ja tarjoile niitä sekaisin näiden kanssa. Huom. Anna myös lapsille halloweenina (vai mikä pyhäinpäivä onkaan) - Tässä on karkkia ja kepposta samassa paketissa.
  • Nallekarkkeja
  • Tulisia sellaisia
  • Habanerolla maustettuja
  • Pussissa noin 250 grammaa
  • Vastustamattoman hyviä, jos satut pitämään tulisista ruoista!

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    13.01.2013 - Memmuli

    Lisää näitä namusia kulhoon ja kaada päälle kirkasta viinaa niin että peittyvät.. anna imeytyä niin että nallukat turpoavat. Lisää viinaa sitä mukaan kun neste imeytyy nalleihin. Tarjoa juhlissa alkudrinksuina. Muista K-18.