Scho-Ka-Kola Energiasuklaa

 • Scho-Ka-Kola Energiasuklaa
Pärinäsuklaiden aatelia Sisältää pirusti kofeiinia Ei kannata syödä suklaatia jos haluaa nukkua Makuna tämä tummasuklaa varsin sofistikoitunut Saksan lahja väsyneelle maailmalle!

Tilapäisesti loppunut

2,99 299

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 2,99 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Edelleen muodin ja edelläkävijyyden aallonharjalla, klassinen Lapin polttajien suklaa, joka toimitetaan metallirasiassa ja jonka luvataan tuovan virkeyden sinne missä sitä ei alunperinkään pitänyt olla! Kehitelty joskus vuonna 1935 sodan voittamiseksi, nyttemmin tarjoillaan autoilijoille, opiskelijoille ja muuten vain väsyneille tyypeille.

Saanemme esitellä, Scho-Ka-Kola Energiasuklaan! Sisältää pirusti kofeiinia ja pitää mielen virkeänä paikoissa joissa sen ei pitäisi olla mahdollista! Ei enää epäterveellisiä ja kalliita tölkkilitkuja, kun saat saman muutamasta palasesta terveellistä tummaa suklaata (paitsi jos nimesi on Jonne) ja hei, tulee valmiiksi siivutettuina siisteinä paloina, joten piristävä snäkki on vain kannen avaamisen takana!

Kirjoitellessamme tätä upeata tuotekuvausta, eikä se johdu pelkästään alkoholista, vaan erehdyksestä - jonka kautta opimme, että Scho-Ka-Kolaa ei tule syödä purkkia yhdeltä istumalta, toteamme, että parempaa energiasuklaata saa hakea. Se toimitetaan näppärässä metallirasiassa ja valmiiksi viipaloituna.

Tiedättehän ekstaasin, sen kauhean huumeen jolla US Army teki kokeilujaan 1950-luvulla? Ideana oli pitää sotilaat hereillä ja valmiina rähinään kellon ympäri. Jenkkilän puoli oli tuossa kokeilussaan aikaansa edellä ja kokeilu myös toimi jokseenkin hyvin, ilmeisestikkin... Meanwhile in German Armed Forces: etenkin sen aikaisten Submariinereiden (Das Boottien) ja Luftwaffen tyyppien keskuudessa oli kuultu uudesta suklaanamusta, jonka piti olla vähemmän vaarallinen vaihtoehto WWII aikaan kuin jenkkien experimentti. Suklaata joka sisältää aika paljon kofeiinia ja virkistää mielen jäpittämistä ja kombattia varten. Tuotteen nimi oli Scho-Ka-Kola.

Scho-Ka-Kola kehiteltiin vuonna 1935 Berliinissä ja sitä markkinoitiin isosti vuoden 1936 sikäläisten Olymppialaisten yhteydessä - Sport Chocolate - Athlete's Chocolate - jne. Tästä se löysi sitten tiensä suht nopeasti Wehrmachtin välipalaksi, konekiväärimiesten hengen nostattajaksi ja pilottien pedaalin pönkittäjäksi. Suklaata ja kofeiinia? käy jos sodasta selvitään! Okei, kyllä ne saksalaisetkin osasivat... Internettihuhu kertoo, että Puolan ja Ranskan Salamasotakampanjoiden aikaan, 1939-1940, Luftwaffe pisti sekaan Metamfetamiinia, spiidiä ja ties mitä sotaukkojen hermojen hillitsemiseksi. Mene ja tiedä, mutta tämän päivän versiosta nuo ainesosat kyllä puuttuvat.

Scho-Ka-Kolaa on aina myyty tälläisissä pyöreissä metallirasioissa, joista sinkoilee punaisia ja valkoisia säteitä. Jokaisessa peltirasiassa on aina 16 suussa sulavaa suklaaviipaletta. Ja kun katsotaan pakettien tekstejä, kertovat ne seuraavaa: 4 suklaapalaa vastaa yhtä vahvaa espressokuppia. Wow! Ja mikä parasta, tätä energiasuklaata on saatavilla sekä tummana että maitosuklaaversiona. Tämä tässä on tumma suklaa ja maku on kovin sofistikoitunut, vahvan kaakaon siivittämänä. Ei välttämättä lapsukaisten mieleen, mutta kaikkien kaljamahaisten ja karvaisten mieleen sitäkin enemmän.

Sekä maitosuklaa että tumma suklaa Scho-Ka-Kola sisältävät saman uniikin reseptin, joka koostuu luontaisesta kofeiinista jota irtoaa kaakaosta, kolapähkinöistä ja kahvista. Etenkin kolapähkinät, eli Gurupähkinät ovat se raaka-aine, jotka tuovat tälle suklaalle sen kovin ominaisen energiaboosterin, Kolapähkinät sisältävät nimittäin suhteellisesti enemmän kofeiinia kuin kahvipavut.

Scho-Ka-Kola - For those who own the night, multitaskers and the young at heart. Since 1935!
 • Scho-Ka-Kola tumma kofeiinisuklaa
 • 100g Peltirasiassa 16 suussa sulavaa suklaaviipaletta
 • Sisältää kaakaota, kahvipapuja, kolapähkinää
 • Kofeiinia 200mg / 100g
 • Energiaa: 545kcal / 100g
 • Ei sovellu lapsille, kofeiiniherkille tai raskaana oleville

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  28.12.2016 - lörppö

  Toimii! Kaamoksen keskellä aina välillä muutama nassuun ja taas mennään.

  02.11.2016 - Keräilijä

  Tummansuklaa ei ole ollut minun juttuni ikinä. Mutta kofeiinin tuoma mukava lisä teräs antoi tummallesuklaalle vielä mahdollisuuden.

  22.11.2015 - hene

  Aika karsean makuisia joten ei ole voinut kunnolla testata piristyksen voimaa. Pitää seuraavana kokeilla maitosuklaata jos menisi paremmin alas.

  27.10.2015 - Skoda

  Tajutonta. Tajullista! Näitä menee ja paljon! Huveaa.