Shit Bitch Nallekarhu

Osoita rakkautesi hieman erilailla Ei kannata ihan ensimmäiseksi vuosipäivälahjaksi hommata Oikeasti iso, miltei puoli metriä korkea

Tilapäisesti loppunut

29,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

TUOTE POISTUNUT VALIKOIMISTA
Tämä tuote on poistunut valikoimista. Se saattaa joskus palata, mutta katso sillä välin jotain muuta.

Tuotetiedot

Mikään ei innosta mimmiäsi niin paljon kuin ripaus vanhaa kunnon rehellisyyttä. Joten kerrankin, ehkä seuraavana ystävänpäivänä, voit kertoa hänelle tunteistasi.

Erotut aivan varmasti eduksesi muista kilpakosijoista. Ei, hän ei missään nimessä halua mitään kliseistä runoelmaa tai tylsiä ja niin nähtyjä kukkakimppuja. Naisesi kaipaa sinulta autenttista ja hölynpölytöntä, aitoa loven osoitusta.

Mikäs sen vaikeampaa kuin kertoa tunteistaan sanoin, senpä takia iloitsemmekin tämän pienen karvapallon saapumista varastohyllyjämme sulostuttamaan. Nallella on pilke silmäkulmassa, se voi olla joillekkin liikaa. Mutta suurin osa ottaa sen avosylin vastaan.

Huomaathan: kaikki eivät pidä siitä, että heitä kutsutaan bitcheiksi.
  • Onko ongelmia kertoa tunteistasi? Anna nallen kertoa
  • Voit koittaa tehdä vaikutuksen naiseesi olemalla rohkeampi kuin muut
  • Piristävän erilainen lahjus, kaukana tylsistä kliseelahjoista
  • Koko: 48 x 39 x 22.5 cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    25.10.2015 - Varoen

    Ostinpa tämmösen muiden tuotteiden kanssa, ja oli ihan hyvä :D Pitää kylläkin tuntea naisen huumorintaju, voi ollakin että pahentaa tilannetta. Minun puolisollani oli työstressiä, annoin tämän, ja attoihan se :D Naurettiin sille, ja vietettiin loppu ilta kahdestaan, nalle pääsi hyllylle naurattamaan muita vierailioita, ja paljon kommentteja siitä on saatu :D Osta varoen, voi olla että se ei passaa naisesi huumorintajuun.