Soundracer

 • Soundracer
 • Soundracer
 • Soundracer

Tilapäisesti loppunut

39,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tämä tuote on poistunut valikoimista, se saattaa joskus palata, mutta katso sillä välin jotain muuta

Tuotetiedot

Soundracer tuo kärryysi sitä kauan kaivattua pärinää ilman käsien likaamista, polttoaineen kulutuksen lisääntymistä tai mittavaa laskua uudesta imu- ja pakosarjasta. Toimii myös FM-lähettimenä kannettavalle soittimellesi.

Kun pelkkä lässytys ei riitä, otetaan avuksi Faktat: Brittiläiset vakuutusyhtiöiden tutkijat ovat tutkineet autojen käyntiäänen vaikutusta ihmisiin ja todenneet, että nelipyttyisen dieselpumpun nakutus saa niskavillat pystyyn lähes kaikilta - Täten lisäten stressitasoa ja nostaen onnettomuusriskiä kaikilta jotka sen kuulevat. Tutkimuksessa havaittiin myös huomattavaa testosteronitason kohoamista syljessä kun ihmiset kuuntelivat Maseratin moottorista lähtevää pörinää - 100%:lla testiin osallistuneista 40 naisesta havaittiin tätä testosteronitason nousua Maseratin moottoriäänen vaikutuksesta. Tämä paljastaa sen, että kyseiset naaraat jännittivät tuota ääntä, vaikkeivat sitä tunnustakkaan.

Samaisessa tutkimuksessa mitattiin myös miehiä ja havaittiin, että testosteronitason nousu ei ollut yhtä huomattavaa Maseratilla kuin Lamborghinilla, joka siis jännitti miehiä enemmän. Molemmille sukupuolille yhteistä oli se, että VW Polon ääni romahdutti nuo testosteronitasot (Olemme pahoillamme, VW Poloistit)

Mitä tästä voidaan päätellä on se, että mitä kovaäänisempi ja isompi moottori autossa, sitä parempi. Nyt kuitenkin kun elellään hippivallan alla ja jokaisella on paineita olla ympäristöystävällinen, on moisten monsterimoottoreiden omistus melko epätoivottavaa jo pelkän polttoaineen hinnan vuoksi, mutta myös kateellisten naapureiden takia. Vaan tungeppa hieman epäilyttävästi muotoiltu Soundracer autosi virtapistokkeseen, niin alkaa tapahtua kummia - Moottoriääni tuunataan kerralla huippuunsa ja vain äänentoistojärjestelmäsi on enää esteenä testosteronitasojen nousulle!

Soundracer on nimittäin uusinta teknologiaa hyödyntävä FM-lähetin ja autoasi nuuskiva tietokone samassa paketissa. Vempele mittaa pistokkeestasi sähköistä kohinaa, joka vaihtelee uusissa autoissa hieman sen mukaan miten kovilla kierroksilla moottori sattuu käymään johtuen muuntajan toimintaperiaatteista. Joka tapauksessa sähkökohinan signaalivoimakkuus seuraa moottorin kierroslukuja melko lineaarisesti ja joku neropatti on keksinyt muuntaa tuon signaalin simuloiduksi RPM lukemaksi.

Varmuuden vuoksi RPM-lukema on kerrottu vielä kolmella, joten saat kiihdytyksen kuulostamaan huomattavasti urheilullisemmalta jo 800->3000 rpm kierrosalueella (koska se kerrotaan kolmella niin se kuulostaa siis n. 2000-8000 rpm vauhdilta) Signaaliin perustuen Soundracer osaa myös tuottaa tyhjäkäyntiäänen, kiihdytykset sekä alhaisilla että korkeilla kiekoilla ja hidastumisen. Tämä kaikki äänitieto siirretään autoosi FM-lähettimen kautta - Ei hätää, tämän lähettimen kantomatka on suurinpiirtein pistokkeelta autosi antennille, joten et pääse häiritsemään ketään signaalilla (eikä kukaan häiritse sinuakaan)

Soundracer tuplaa, tai jopa triplaa taikka vähintäänkin puolitoistakertaistaa hyödyllisyytensä kun siihen kytketään 3,5mm plugilla jotakin - Esim. kannettava tietokone, iPodi tai muu vastaava renkutin kuten esim. enoltasi pöllitty sähkökitara. Tämä FM-lähetin lähettää ko. laitteen signaalin autoradiollesi ja näin voit kuunnella vaikkapa iPodilta MP3 tiedostoja radion kautta.

Soundraceria on siis saatavilla kahdella eri "kielellä" - Toinen on V8 ja se puhuu ameriikan slangia toisen ollessa V10 eli italialaisempi ratkaisu autoakustiikkaan. Asennus ei voisi olla helpompaa: Tökkää Soundracer auton sisätilapistokkeeseen, valitse nappulasta taajuus jota se käyttää ja aseta autosi radio vastaanottamaan samaa taajuutta. Ja säädä volat kaakkoon. Heti tulee 600 hevosvoimaa lisää!

Valmistajan lista yhteensopivista autoista - Linkki aukeaa ponnahdusikkunana uudeksi ikkunaksi.
 • Muuntaa autosi V8 / V10 / V12 pannulla varustetun kuuloiseksi (sisältäpäin kuunneltuna)
 • Toimii pienitehoisena FM-lähettimenä jossa LED näyttö
 • Voidaan käyttää myös 3,5mm liittimellä (tulee mukana) muiden audiolaitteiden käyttämiseksi autostereoista
 • Vaatii vapaan sisätilan pistokkeen autostasi
 • Käyttöö 12V/24V jännitettä. max 50mA (sulake 100mA)
 • Paino: 27g
 • Toimitetaan hienossa paketissa

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  16.04.2012 - Nimetön

  Toimii hyvin Fiat Bravo T-Jet Sportissa, mutta ei toimi DSG Golffissa.

  02.01.2010 - joku

  aivan mahtava toimii VW Golf 2:ssa

  02.11.2009 - Kimmo K.

  Aivan huippu juttu. Toimii Chrysler Neon -99