Special FX Valomiekka

Edullinen valomiekka Jedi leikkeihin Valomiekka vaihtaa väriä heilutettaessa Mukana valomiekkoihin kuuluvat äänet

Tilapäisesti loppunut

21,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Sinun pitää unohtaa kaikki mitä olet oppinut kalliimmista valomiekoista, koska tämä sci-fi -aikakauden ase on ainoastaan parinkybän luokkaa, mutta sisältää erilaisia woosh-ääniä ja muuttelee terän väriä kun heiluttelet sitä ympäriinsä. Impressive, most impressive!

Tähän päivään saakka, maassa asustelevat ritarit ovat joutuneet taistelemaan luudanvarsilla ja päästelemään imbesillejä surinoita suustaan. Tämän korjatakseen, he olisivat joutuneet hommaamaan autenttiset ja kalliit valomiekkareplikat. Mutta ei enää, koska kaapuja kutkuttavat Special FX Valomiekat ovat saapuneet ja ne maksavat vain kymmenesosan kalliimpiin verrattuna.

Huolimatta sen omituisen edullisesta hinnasta, on tämä kumikahvainen, 70cm pitkä ase täysiverinen valosapeli kaikilla ääni ja valoherkuilla. Siitä lähtee jopa se selkäydintä kutkuttava 'pssshew' -käynnistysääni ja terä vaihtaa väriä kun heilutat miekkaa avaruusmonsterin (kissa) tai kypäräpäisen (anoppi) pahiksen edessä.

Hokkuspokkusaseet ja ikivanhat uskomukset eivät tietenkään vedä vertoja kunnon pläjäyttimelle joka roikkuu vyölläsi, mutta yritä vakuuttaa tuo Mustalle loordille tai nuorelle oppipojalle, molemmille jotka tuntevat voiman olevan läsnä tämän kikottimen ollessa käytössä.
 • Valotikun koko: 70 x 4.5 x 4.5cm
 • Aidon oloiset ääniefektit
 • Terä vaihtaa väriä kun sillä heilutellaan tai osutaan johonkin
 • Pehmeäpintainen kumikahva
 • Paristot: 3 x AA (mukana demoparistot)

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  06.04.2016 - Kane

  Minulla oli omat epäilykseni tuotteen suhteen. Miekan laatu, äänet ja valot olivat todellakin positiivinen yllätys. Hintaansa nähden todella laadukas! Äänet olivat jopa niin kovat, että laitoin mustaa ilmastointiteippiä kaiuttimen päälle miekan pohjaan.

  14.03.2016 - Rivimies

  Hintansa väärtti vekotin! Ostin kolme, jokaiselle apinalle omansa... Ovat kestäneet jo kokonaisen illan, mikä on meillä KAUAN. Kepit on aika demonisen kovalla volyymillä, mutta pieni jesseteipin pala pohjaan hillitsee kakofoniaa. Hienot ja kirkkaat valot tuo plussaa!

  19.12.2015 - Ani

  Tämä tuote on aivan mahtava tuote kannattaa ostaa.

  08.12.2015 - Force is strong with this one

  Tää on hyvä valomiekan korvike. Kunhan laittaa äänet pois eikä välitä, että väri vaihtuilee. Eikun heilutteleen!

  25.12.2013 - Latvis

  Parin esimurrosikäisten joulu oli pelastettu kun ostin niille nämä kepakot mieheen. Nähän oli niin hyvät, että kadutti kun itte en tilannu omaani. Kestää hyvin kunnon mätkimistä. Olen itse kovanluokan Star Wars-fani. Jedi-kylpytakki jo löytyy.

  02.04.2012 - Nimetön

  Aivan mahtava! Pojalle tilattiin lahjaksi mutta tietysti vanhempien piti kokeilla ennen pakettiin kääräisemistä. Eipä tuota olisi malttanut paperoida lainkaan: sopii siis aikuisillekin! Erittäin kirkas valo, väri vaihtuu yhdestä napista painamalla siniseen-punaiseen-valkoiseen ja ääniefektit päälle, toisesta napista painamalla vain punainen valo ilman mekkalaa. Tämä on super!

  15.09.2011 - Kurre

  Ihan näppärä kapula bileisiin esim. naamiaisiin. Kohtuuhintainen ja vaihtuva terän väri on kivat extra. Terä saisi olla parikytä senttiä pidempi, ja heilutteluefektit tulee hieman viiveellä, mutta onneksi äänet saa halutessaan pois.

  Lyhyesti: hintaansa nähden kätevä kepakko.