Striker Kapselivalo

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Näppärä valaisin Kirkkaat Ledit 60 Lumenii Siisti kapseli

Heti varastosta (7 kpl)

29,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Työvalojen terävintä kärkeä edustaa uusi Striker Kapselivalo. Monikäyttöinen LED-valo taipuu lisävarusteidensa ansiosta tarvittaessa neljäksi eri valoksi. Striker Kapselivaloa voi käyttää joko sellaisenaan tai lisävarusteisiin kiinnitettynä.

Mukana tulevaan kiristysnauhaan kiinnitettynä Striker Kapselivalo toimii kuin perinteinen otsalamppu, jota voi säätää 180 astetta ylä-alasuunnassa, valaisten hankalat työskentelytilat, auton konehuoneen tai vaellusreitin, pitäen kädet vapaina työskentelyyn.

Magneettikiinnike luo Striker Kapselivalosta työvalon, jota voi kääntää ja lukita haluamaansa kulmaan kiinnitettynä mihin tahansa magneettiseen metallipintaan, esimerkiki auton konepellin sisäpuolelle antamaan valoa koneremonttiin. Tämä lisävaruste toimii myös telineenä tasaisella pinnalla, pitäen valon halutussa kulmassa.

Joustavan klipsin avulla Striker Kapselivalon saa kiinnitettyä esimerkiksi vyölle, taskuun, liiviin tai repun hihnaan tuomaan valoa vaellusreitille. Tämä lisävaruste on hyvä esimerkiksi koiran kävelyttämiseen pimeällä sekä hätävaralamppuna käsilaukussa tai repussa.

Helppokäyttöisen ja suuren katkaisijan avulla lampun käyttö helpottuu myös käsineiden kanssa. Lumen Tech –ledit tuottavat 60 lumenin valotehon, laajalla valaisualueella. Oli käyttäjä sitten ammattilainen, harrastelija, diy hääräilijä, telttailija tai viikonloppusoturi - Striker Kapselivalo on oiva lisävaruste pimeyteen!
  • Näppärä työvalo jossa 4 erilaista käyttötarkoitusta
  • Otsalamppu, magneettinen lamppu, taktinen vyölamppu sekä rannelenkura
  • Otsalamppukäytössä 180 asteen suuntaus
  • Magneettikäytöllä valon suuntaus
  • Ledit tuottavat 60 lumenin edestä laajakulmaista valoa
  • ABS Muovia

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.