Sulava Toht Kynttilä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tilapäisesti loppunut

31,90 3190

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Olet nähnyt elokuvan Kadonneen Aarteen Metsästäjät. Siinä on ehkä yksi kohtaus joka on varmasti jäännyt mieleen. Ei, ei se jättimäinen kivipallo joka pyörii Indyn perässä. Eikä se, kun hän ampuu miekkaa heiluttelevan kaverin kauppakadulla, ei...

Ei, puhumme nyt siitä, kun häikäilemätön Gestapoagentti Toht saa osansa Arkin pahuuksista leffan lopussa - tiedäthän, se kun silmät muljahtavat kuin kypsyneet kananmunat ja verinen loppu häämöttää naamataulun sulaessa silmiesi edessä. Se kohta. Se oli todella pelottava pienenä poikana. Mutta niin siisti. He did na-zi that coming.

Niin, aiheuttipa tuo kohtaus sinulle painajaisia viikkokausiksi tai kelailitpa kohtausta aina uudelleen ja uudelleen, voit nyt juhlistaa tätä yhtä elokuvamaailman hienoimmista kuolemista aidolla ja alkuperäisellä, Sulavalla Toht Kynttilällä. Onneksi tämä detailattu replika ei sula ihan yhtä nopeasti, joten vot nauttia hetkestä pidempään.

Sulaneen naaman triviaali: Näyttelijä Ronald Laceyn naamasta oli tätä kohtausta varten valmistettu muotti alginaatista - samaa kamaa, joilla hammaslääkärit tekevät hampaistasi jäljennöksiä.
  • Kovin hienosti mallinnettu Majuri Arnold Ernst Tohtin yläruumis
  • Mukana musta nahkatakki, silinterihattu, kakkulat ja huutava suu
  • Toimitetaan pahvisessa lahjarasiassa, joka näyttää puiselta arkulta
  • Mikäpä näyttäisikään paremmalta kuin tämä. Pianosi päällä.
  • Mitat: 19.5 x 22.5 x 11cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.