Taskusuihku

Lämppää suihkuvetesi auringolla Pussiin mahtuu 20 litraa vettä Suihkupää hajottaa veden tasaiseksi suihkuksi Loistava retkivarustus metsäreissulle

Tilapäisesti loppunut

7,90 790

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 7,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Vesipussin kumoaminen pään yläpuolella saattaa kuulostaa aika hölmöltä, mutta sitä se ei ole, kun samoillaan villieläinten täyttämässä lehtiviidakossa kaukana sivistyksestä ja kun kaivataan sitä kuuluisaa kuumaa suihkua. Täytät vain tämän 20 litran, aurinkovoimalla toimivan rakon vedellä, jätät sen aurinkoon makaamaan muutamaksi tunniksi ja käyt pesulle.

Likaisena oleminen ei ole kivaa. Siksi suihkut on keksitty. Ikävä kyllä, jos et nauti jääkylmästä vedestä - tarvitset energiaa veden lämmittämiseen. Ja se tarkoittaa sitä, että et voi saada mukavaa suihkuttelua kun olet jumittamassa patikkaretkellä. Vai voitkohan sittenkin? Voit tietenkin - vedät vain rinkastasi ekoystävällisen Taskusuihkun joka on suuniteltu juuri niitä hetkiä varten kun haluat suihkua, mutta olet kilometrien päässä lähimmästä virtalähteestä. Kaiken tämän mahdollistaa kaikkien aikojen taivaankappale, aurinko.

Täydellinen festareille, patikkaretkelle, telttailijoille ja trekkaajille - totaalisen mukana kulkeva Taskusuihku on iso vinyylipussi joka lämmittää sisällään olevan veden käyttäen auringon säteitä. Voit siis nauttia lämpimästä vedestä milloin ja missä tahansa. Putkityötä tai virtaa ei tarvita.

Täytät vain pussin vedellä, asettelet sen makaamaan vaikkapa kivelle musta puoli ylöspäin ja annat auringon säteiden paistaa sitä muutaman tunnin. Veden lämmitysaika vaihtelee vallitsevan lämpötilan mukaan, mutta aurinkoisena päivänä ilman ollessa 21°C, nousee veden lämpötila luokkaan 40.5°C kolmen tunnin paistatuksella. Kannattaa kuitenkin pitää sellainen seikka mielessä, että vesi saattaa kuumentua jopa 48°C lämpötilaan ja se on jo aika kuumaa!

Kun vesi on lämmitetty, laitat pussin roikkumaan vaikkapa oksaan tai johonkin muuhun vastaavaan ja heität vaatteet veke. 20 litran kapasiteetti tulee riittämään enemmän kuin mainiosti, jotta saat kaikki ötömölliäiset huuhdottua hiuksistasi pois. Taskusuihku toimitetaan täydellisenä kittinä johon kuuluu suihkun päätyosa, kikkare virtauksen kontrollointiin ja ripustusnaru. Lisää itse kunnon pala saippuaa ja tunnet olosi raikkaaksi missä tahansa oletkin.
 • Ideaalinen retkelle, patikkamatkalle ja trekkaajille
 • Pitää 20 Litraa nestettä sisällään
 • Vedenpitävää kangasta
 • Suihkupää suihkuaa tasaisen mukavasti
 • Letkun pituus: 600mm
 • Koko: 410 x 560mm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  19.11.2013 - Jarmo

  Toimii. Käyttö 'perinnesaunassa' korvaa ämpäri-kuuppa -vesiannostelun ja blandiksenteko saunan padasta ja vesihanasta on helppoa. Lisänä on hyvä olla tarpeeksi iso tratti (so. suppilo) vauhdittamaan prosessia.
  Vedentulon säätö hajoittajan yhteydessä on hyvä.
  Loistava tuote!