Tuotetiedot

Instant tatuoinnit käsiin! Muutu motskaripahikseksi pelkän hihan voimalla tai jekuta jotakuta väittämällä että otit pienen yllärin kaupungilla.

Nyt itse kukin voi naamioitua merirosvoksi, prätkäjengiläiseksi tai Michael Scofieldiksi (Okei ei näistä yksikään ole vankilan pohjapiirros, mut anyway..) ilman tatuointineulan tuskaa ja itse tatuoinnin peruuttamatonta pysyvyyttä.

Helppoa - Vetäiset vain hihan käden päälle ja heität kellon tai vastaavan nauhan sinne hihan ja ranteen rajakohtaan viemään huomiota siitä, että kyseessä onkin tekstiili eikä todellinen tatska. Mikä parasta, äitiä katsomaan mennessä hihan voi sitten riisua ja olla taas kilttiä poikaa / tyttöä / suohirviötä.
 • Naamioi käden tatuoiduksi
 • Paketissa 2kpl hihoja (molempiin käsiin)
 • One size to fit them all

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  02.09.2012 - Jöö

  Hauska pilailutuote. Vinkkinä antaisin että kannattaa ranteessa olevan sauman päähän laittaa pieni tippa liimaa, jotta sauma ei lähde aukeamaan vahingossa kun ottaa hihaa pois kädestä.

  24.08.2010 - Juho K.

  Laivalla ja kaupungilla tultiin kyseleen että sattuuko paljon jos ottaa tommoset ...rehellinen vastaus oli tietenkin ei. Aidon näköiset, varsinki jossaki klubin hämyssä, kunhan muistaa jättää sauma jotenki piiloon

  24.08.2010 - Hanna

  Siis ei mtn järkeä,kui huippu! Näin tämmösen"hihan"joskus telkkarissa yhellä naisella. Ja jo sillo mietin,et mistä sais itelki! Itel tatuointei,mu ei tuon vertaa.. Pakko tilata.Huippu!

  24.08.2010 - Herneaivo

  mahtava tuote sillä on mukava huijata kaverit uskomaan,että mä olen pimahtanut kokonan laittamala tollasen koko käsi tatuoinnin

  14.07.2010 - Samuli

  Todella hauska tuote.. saa baarissa paljon katseita :)