Tee-Se-Itse Pillit

Tilapäisesti loppunut

8,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Muistatko vielä nuo hassun hauskat pillit jotka olivat yhtä sykkyrää ja mutkaa ja joiden läpi oli sitten niin mukava juoda?

Tämä tapahtui 80-luvulla. Jännät cocktailit eivät olleet mitään ilman niitä ja ne olivat välttämättömyyksiä lasten kutsuilla. Mitä enemmän mutkia ja luuppeja, sen parempi. Itseasiassa, ne tekivät koko imemis-prosessista uskomattoman viihdyttävää. Ja siksi pidämmekin tästä tuotteesta!

Tämä nerokas tee-se-itse -kitti mahdollistaa sen, että voit rakentaa ihan ikioman ja vaikka kuinka hullun pillin jolla ryystää juominkeja. Unohda köpöset kahdeksikot ja yksinkertaiset luupit - Pilleillä saat tehtyä kunnon sokkeloita, usean juojan megapillejä ja mutkia enemmäin kuin mutkaisella tiellä Mutkalassa.

Kiitos kuuluu 21-osaiselle pillisetille - ei koskaan enää samanlaisia pillejä! Olemme valmistaneet Puljun kanttiinissa kolmelle juopottelijalle sopivan appelsiini, sitruuna ja vodka-verkoston joka vaatii kunnon imemistä. Ja ennenkuin tähän väliin sanotaan muuta - niin kerrottakoon, että maailman ensimmäiset pillit olivat Sumerialaisten käytössä kun he lipittivät olutta - mikä kuulostaa ainakin meidän korviin aika kauhealta. Mutta, tämän takia Pillit tulevat olemaan jokaisen koti-zembalon kulmakivi.

Osittain rakennussarja, osittain infantiilinen juomahärveli - Pillit pitävät janoiset insinööri-wannabeet puuhastelemassa tuntien edestä. Mahdollisuudet ovat loputtomat. Ideaalinen lahjus imeskelijöille. Pillit tulevat olemaan tärkeä osa hölmöjä juoma-sessioita ja välttämättömiä urpoihin etkoihin ympäri maailmaa, joten kiirehdi ja tilaa omasi. Ime sitä!
  • 21 x osaa
  • Liittimien värit vaihtelevat

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    10.02.2011 - Pasi M.

    Äärimmäisen vekkulia ajansijoitusta pois esim. koulutöistä. Toimii todella hyvin, ainoana muttana, että yhden paketin osaset loppuvat nopeasti kesken. Osta siis useampi pakkaus samantien! (Ei piilomainostusta)