The X Cube

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tilapäisesti loppunut

35,00

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Rubikin kuution on oltava maailman kuuluisimpien lelujen listalla suhteellisen korkealla, sillä emme ole tavanneet ketään, joka ei tuntisi tätä.

Jos pidät tälläisten kuutioiden ratkaisemisesta, suosittelemme, että et lue enää pidemmälle. Nimittäin, X Kuutio asettaa uudet (ja naurettavan kovat) standardit mitä Puzzlejen ratkaisemisiin tulee. Kun kerran sekoitat tämän kuution, olemme melko varmoja, että maailmasta ei löydä montaakaan kuolevaista, jotka sen saavat taas palautettua lähtöpisteeseensä.

Kyllä vain, tässä on 52 liikkuvaa osaa, 102 eri väristä puolta ja 125 dekiljoonaa mahdollista permutaatiota. Hä? Eli 125,486,757,308,950,508,983,252,156,416,000,000 (1.254x10^35) permutaatiota. Hä? Eli kutankuinkin näin: Yli 2 quadriljoonaa kertaa enemmän permutaatioita kuin alkuperäisessä 3x3x3 Rubiikin kuutiossa. Permutaatiosta voi lukea lisää wikipediasta. Ei mekään sitä ymmärretä.

Kun lukuja "dekiljoona" ja "quadriljoona" on tekstiin viljelty, voit odottaa, että tämä mieltä tuhoava enigma tulee koettelemaan kärsivällisyyttäsi enemmän kuin mikään muu koskaan ja ikinä ja tulet menettämään elämästäsi tunneittain aikaa yrittäessäsi ratkoa sitä. Tästä siis haasteellisten pulmatehtävien rakastajalle ehkä maailman haastavin Puzzle mitä ikinä on kehitetty!
  • Nyt voit pistää ongelmanratkaisukykysi ultimaattiseen testiin
  • Tulee haastamaan jopa paatuneimmat Rubiikinkuutiovelhot
  • Voi aiheuttaa väkinäisiä iskuja omaan otsaan omasta kämmenestä
  • 52 liikkuvaa osaa, 102 eri väristä pintaa ja 125 dekiljoonaa mahdollisia permutaatioita
  • Älä vaivu epätoivoon jos et saa ratkaistua sitä, sen saa nimittäin fiksattua alkuperäiseen kuntoon pienellä jipolla
  • Koko: 14 x 11 x 6cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.