Troika Korttikotelo MAX

Tilapäisesti loppunut

31,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Tämä tässä on korttikotelo ja rahaklipsi joka hanskaa myös luottokortit ja henkkarit.

Pippurinen korttikotelo on tehty kolmea asiaa ajatellen - se kantaa mukanaan Rauhallista henkilökorttia, klipsiä pätäkälle jota Rakastamme kiikuttaa mukanamme sekä hieman tilaa Kauheille luottokorteille. Sisältä löytyy irrotettava PVC viuhka johon mahtuu 12 korttia ja jämäkkä rahaklipsi jonka väliin voit sulloa riihikuivaa käteistä.

Tuote on valmistettu laadukkaasti nahkaa ja keinonahkaa hyödyntäen ja päälipuolelta löytyy vielä yksi erillinen nahkaslotti jossa säilöt korttia jota eniten käytät. Värivaihtoehtoina vaalea Cappuccino, musta/puna Red Pepper ja sysimusta Midnight. Täydellisen kokoinen vaikka farkkujen taskuun.
 • Valittavana 3 eri väriä (kts saatavilla olevat optiot)
 • Nahkainen korttikotelo
 • Sisällä olevassa PVC viuhkassa tilaa 12 kortille
 • Ulkopuolella 1 korttipaikka usein käytetylle kortille
 • Rahaklipsi pitää setelit jämäkästi kurissa
 • Paino: 78g
 • Koko: 104 x 62 x 15mm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  29.11.2009 - Jussi

  Loistava lompakko, jos ei ole tarvetta pitää kaikkia pikku shillinkejä aina mukana. Ja suurena plussana nuo PVC-taskut saa irrotettua (ilman lompakon totaalista tuhoamista) erittäin kivuttomasti. Tällä tavoin lompakko imee kuitekin 6 korttia, joten ei tarvitse arpoa minkä Mastercardin mukaan ottaa. Ainoa miinus puoli ettei ole ns. "Ajokortti"taskua, missä ois läpinäkyvä päällinen. Pitää aina repiä ajokortti pois taskusta jos esim. Alkon myyjä haluaa katsoa ikääsi. Muuten loistotuote!