Turbo Jet Sytytin

Tuulenkestävää turbojet teknologiaa Uudelleen täytettävissä nestekaasulla Metallinen hyvin käteen istuva runko

Tilapäisesti loppunut

12,90 1290

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Scifi -linjan sytkärit saavat uutta tuulta tästä.

Jos Star Warsissa tai -Trekissä poltettaisiin yhtään mitään muuta kuin pahiksia elävältä, niin ne todennäköisesti sytytettäisiin tämmöisillä. Vehkeen muotoilu on linjakkaan pyöreä ja metallinen materiaalivalinta tuo siihen viileää fiilistä. Utilitäärinen, tumma ulkokuori tuo vielä viimeisen silauksen vehkeen komposiittiseen ulkonäköön.

Lieska on mallia kuumennin ja käristin, eli perinteiset sytkärit kalpenevat tämän rinnalla. Tällä sytyttimellä et jätä ketään kylmäksi. Toimii kelissä kuin kelissä ja kynttilän sytyttäminenkin käy kuin leikki. Sytytin toimitetaan tyhjänä.
 • Metallinen runko
 • Uudelleen täytettävä
 • Sininen hitsipilli -tyylinen lieska

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  14.04.2010 - Nimetön

  elikkä tuommoisen sytkärin ostin. ei ole mikätahansa "sytkäri" vaan ennemminkin tulee mieleen rakettimoottori. liekki on todellakin erittäin kuuma. liekki on suunnattavissa mihin suuntaan tahansa ja paine on suuri ( liekki pitää suhteellisen kovaa ääntä... kohisee. ) vielä pitää mainita suuri säiliö.

  MIINUKSET : Sytkärin hehkulanka ei kestä juuri mitään. pudottaminenkin voi rikkoa ( sytkäri toimii ilmankin, mutta sillon liekki muuttuu siniseksi eikä kestä NIIN paljoa tuulta. mutta suomessa ei ole niin kovaa tuulta joka sammuttaisi. ) Toinen Miinus : sytkärin muovinen painonappi. jos aiot käyttää sytkäriä esim. juotos-tinan sulattamiseen pitkiä aikoja ( sulattaa ainakin juotostinaa, hopeaa, kultaa , lasia ) saattaa sytytin kuumentua liikaa ja sulattaa painonapin.

  Kuitenkin kaikin puolin verraton sytytin.

  10.11.2010 - Yllättynyt tupakoitsija

  Ei Herranen aika... Kiitos teidän, mulla on nyt stögiksessä iso reikä kun piti kokeila, että mihin tää pystyy... Kyllä tää vaan perhana vetelee ihan metallisen kurkkupurkin läpi kuin hupsista keikkaa... Muutaman kerran tupakkakin on puoleenväliin palanut, muttei sille taasen voi mitään, oma moka kun ei varonut tällaisen maailmanlopun aseen kanssa...