Unicorn Yksisarvis-Muki

Maailman mahtavin unicorn-muki! Yksisarviset paskantavat sateenkaaria ja vaahtokarkkeja Minne ikinä menevätkin... Vetoisuutta just hyvät 300ml Get!

Tilapäisesti loppunut

14,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Yksisarvisissa on jotain hassua, joka antaa sen lämpimän ja maagisen fiiliksen. Etenkin silloin kuin ne ovat yhtä söpöjä ja värikkäitä kuin tämä tiskikoneen ja mikron kestävä muki. 3D-sarvi ja tuuhea häntä kahvana, tässäpä varsin upea muki kenelle tahansa yksisarvisista ja kuumista juomista pitävälle.

Okei, kaikki me tiedämme, että yksisarviset pomppivat iloisesti ympäri maailmaa, paskovat sateenkaaria ja vaahtokarkkeja minne ikinä menevätkin ja ovat muutenkin yleisesti ottaen aika epäilyttäviä. Mutta, mutta.... uskomme, että jokapäiväiset kafetsu ja suffee -hetket duunin kubiikkelissa ja virastoissa muuttuvat kertaheitolla fantsummiksi tämän mahtavan, keraamisen yksisarvis-mukin avustuksella.
  • Keraaminen unicorn muki
  • Vetoisuus: 300ml
  • Sopii tiskariin ja mikroon

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    18.12.2016 - Lauruska

    Todella hauska muki, jota ei ihan kaikilla kahvin kuluttajilla näe edes kaapissa. Kyllä tästä aamukahvinsa kelpaa juoda, olit sitten heppatyttö tai rekkamies. Vallan mainio lahdaidea kertakaikkiaan! Suosittelen.