Veho M4 Bluetooth 360 Kaiutin Track Control

Pienikokoinen Bluetooth kaiutin Soittoaikaa yhdellä latingilla noin 5h 2 x 2.2W kaiutinelementtiä

Heti varastosta (3 kpl)

39,90 3990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Tässä ladattava, kompakti ja langaton matkakaiutin hyvää äänenlaatua ja käytettävyyttä arvostaville!

Veho M4 Portaabeli Ladattava Langaton Bluetooth Kaiutin Track Control-tekniikalla! Huh. Nimihirviö, mutta tässä tapauksessa nimi kertoo tismalleen mistä on kyse - Langattomasta Bluetooth Kaiuttimesta. Tämän voi siis liitää iPadeihin sun muihin tabletteihin, kännyköihin ja läppäreihin ulkoiseksi kaiuttimeksi. Äänenlaatu on hyvä ja jättää taakseen kaikki kuulemamme sisäänrakennetut kaiuttimet näissä em. laitteissa ja lisäksi tämä mölisee kovemmin. Tässä nimittäin on kaksi 2.2W kaiutinelementtiä, joka on tämän kokoluokan laitteissa varsin kova sana.

Mikä parasta, laite on USB-johdolla ladattavissa. Virtaa riittää kuitenkin jopa viideksi tunniksi, joten ihan hyvät kekkerit ehtii alkuillaksi järkkäämään akkua lataamattakin. M4:ssä on lisäksi tuo jo kertaalleen mainittu Track Control jolla voit vaihtaa biisiä langattomasti eteenpäin näppäilemällä kaiutinta. Myös volaa (=äänenvoimakkuutta) saa säädettyä kätevästi. Laite osaa lukea Micro SD-muistikorteilta MP3- ja WMA-muotoista musiikkia suoraan ja siitä löytyy myös 3,5mm plugille liitäntä, johon voit kytkeä bluetoothittomia vekottimia.
 • Pieni matkakaiutin
 • Liitetään äänilähteeseen bluetoothilla tai 3,5mm plugilla
 • Osaa lukea micro sd-korteilta mp3/wma-äänitiedostoja
 • Koko: 65mm korkea ja 55mm halkaisija
 • Kaksi 2.2W kaiutinelementtiä
 • Soittoaika täydellä akulla n. 5 tuntia
 • 500mAh sisäinen akku
 • Mukana latausjohto (USB), 3,5mm johto ja kantopussi

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  13.07.2017 - Sähkömies

  olin M4 kaiuttimeen hyvin tyytyväinen muuten, mutta sen bluetooth kantama oli heikko (~5M) ja kaijutin ei oikein nauttinut repussa kannosta muiden tavaroiden seassa. M4 hajosi kohtalaisen normaalissa käytössä repussa kuljetuksen takia noin puolessa vuodessa itselläni. Kaijuttimessa oli hyvä äänen laatu ja akun kesto oli pitkä näin pienelle kaijuttimelle.

  Suosittelen tuotetta, mutta kannatan myös suojapussin tai kotelon hankkimista sen kanssa.

  09.01.2013 - Jarmo Päivärinta

  Varsin kelvollinen kaiutin kohtuulliseen hintaan. Plussat: pieni koko, kivan näköinen, microSD:n voi kytkeä suoraan kaiuttimeen, luvattu lataus tuntuu kestävän. Miinukset: BT-kantama vaatimaton, ei yllä 5 m kauemmas vapaassakaan tilassa, pienellä volyymilla soitettaessa äänestä jää syvyys puuttumaan. Kaikenkaikkiaan hoitaa tehtävän tähän hintatasoon nähden kelvollisesti. Paremmista joutuu pulittamaan luokkaa 200€.