Viina-Annostelija

Tilapäisesti loppunut

11,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Pysyäksesi poissa pubista, kuten lupasit. Tuo hiukan pubia kotiisi helpottamaan erossa olon tuskaa.

Seinään kiinitettävä Viina Annostelija. Kiinittyy helposti pöytään tai seinään kunhan olet ensin porannut sopivat reijät erikseen ostettaville ruuveille. Jousiladattava mekanismi tartuu melkein mihin tahansa normipulloon. Puolitoista-litrainen kiwihedelmä snapsi, jota saa 1200pesetalla Espanjan lentokentiltä ei välttämättä mahdu, mutta suurin osa mahtuu.

Paras juttu Viina Annostelijassa on se, että se tarjoaa aina oikean määrän viinaa coktaileja ja muita drinkkejä varten. Kannattaa odottaa se muutama sekunti, jotta saadaan tarkkoja mittoja valittua väkijuomaa ja näin vältytään siltä, että juomasi eivät maistu oudoilta. Liikaa viinaa ja homma menee niin, että päädytään siemailemaan jotakin sellaista joka maistuu siltä kuin seassa olisi kynsilakan poistoainetta -liian vähän viinaa taas saa vieraasi ihmettelemään, että miksi olet lisännyt alkoholia heidän laseihinsa käyttäen pipettiä mittavälineenä. Viina Annostelijalla saat aina tarkkoja shotteja valikoiville vieraillesi.

Täydellinen bileissä - juomat ovat helposti käytettävissä - ei tarvitse kävellä ympäriinsä toimittaen tarjoilijan virkaa eikä kukaan joudu palaamaan paikalleen, lasi puolitäynnä itsekkäästi mitattua alkoholia. Jalat ilmaan rankan päivän jälkeen ja jotain mihin tulee jäitä. Ja sinun ei tarvitse edes nostaa pulloa. Nerokasta.

Viina Annostelija pystytään ruuvaamaan pöydän kulmaan tai hyllyyn mukana tulevilla palasilla. Ruuvit joutuu jokainen hankkimaan itse jos tykkää enemmän seinäkiinityksestä.

Huom. Jokainen yksikkö on testattu valmistajan toimesta ennenkuin se on lähetetty tehtaasta ulos. Joten voit löytää kosteutta mittalaitteen sisältä - se on vain vettä, joten ei huolta.
 • Annostelee aina tarkan määrän valittua nestettä
 • Kiinnitä seinään ruuveilla
 • Tai käytä pöydän kulmaa ja kiinnitä siihen

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  04.12.2013 - gramdo

  Helpottaa jokapäiväistä elämää merkittävästi! Ilman tätä ei lähtisi aamu käyntiin.

  19.09.2010 - Jyri T.

  Mahtava, maltan tuskin odottaa seuraavaa tilaisuutta jossa pääsen täyttämään shottilasini tästä vekottimesta.

  Ensivaikutelma oli parempi kuin osasin odottaa.

  19.09.2010 - Hessu

  Tosi hyvä. Meillä pari käytössä ja toimii!

  26.08.2010 - Samu Mickelsson

  Minulla ainakin tuli ruuvit ja proput paketin mukana toisin kuin tuoteselosteessa mainitaan...