Viinaseinä

Tilapäisesti loppunut

39,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Pysyäksesi poissa pubista, kuten lupasit. Tuo hiukan pubia kotiisi helpottamaan erossa olon tuskaa.

Seinään kiinitettävä Viinaseinä. Kiinittyy helposti kunhan olet ensin porannut sopivat reijät mukana tuleville ruuveille. Jousiladattava mekanismi tartuu melkein mihin tahansa normipulloon. Puolitoista-litrainen kiwihedelmä snapsi, jota saa 1200 pesetalla Espanjan lentokentiltä ei välttämättä mahdu, mutta suurin osa mahtuu.

Paras juttu tässä neljän viina-annostelijan setissä on se, että se tarjoaa aina oikean määrän viinaa coktaileja ja muita drinkkejä varten. Kannattaa odottaa se muutama sekunti, jotta saadaan tarkkoja mittoja valittua väkijuomaa ja näin vältytään siltä, että juomasi eivät maistu oudoilta. Liikaa viinaa ja homma menee niin, että päädytään siemailemaan jotakin sellaista joka maistuu siltä kuin seassa olisi kynsilakan poistoainetta -liian vähän viinaa taas saa vieraasi ihmettelemään, että miksi olet lisännyt alkoholia heidän laseihinsa käyttäen pipettiä mittavälineenä.

Täydellinen bileissä - juomat ovat helposti käytettävissä - ei tarvitse kävellä ympäriinsä toimittaen tarjoilijan virkaa eikä kukaan joudu palaamaan paikalleen, lasi puolitäynnä itsekkäästi mitattua alkoholia. Jalat ilmaan rankan päivän jälkeen ja jotain mihin tulee jäitä. Ja sinun ei tarvitse edes nostaa pulloa. Nerokasta.
  • Neljän annostelijan seinäratkaisu
  • Tekee aina tarkkoja 4cl annoksia

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    24.11.2013 - simppa

    todella kätevä väline mökillä ja mikseipä kotosallakin.