Viinipullojen Etiketit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tilapäisesti loppunut

4,50

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 4,50 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Viini on jotakin joka sopii melkein jokaiseen tilanteeseen ja se on aina hyvä vierasvieminen - oli sitten kyseessä illallinen, kavereiden iltamat tai muuten vain juopottelu. Tämän vuoksi täytyykin todeta, vaikka kaikki siitä tykkäävätkin, että viini on yleensä aika tylsä ja tavallinen lahjaidea.

Vaan nyt voitkin pimpata sitä Handelista hoidettua putelia hieman hauskemmaksi. Nämä hupailumielessä painetut, uudet viinipullojen etiketit ovat täydellisiä lisävarusteita joiden avulla tavallinenkin viinipullo muuttuu viihdyttäväksi lahjaksi. Sinun tulee vain liottaa alkuperäinen etiketti vedessä irti ja korvata se uudella ja pöhköllä - eikä tässä vielä kaikki, mukana tulee samaa etikettiä kantava pussi jonne fiktionaalisen viinitilan tuotokset nakataan. Voila!

Täytä kotisi viinikaappi hilpeän riemukkailla tekeleillä: vaikka rikkaan hedelmäisestä Chateau Neuf Du Crap:ista vesimäiseen Katzpiss:iin - kai sinulla nyt Shit Creek:iä on kaapissasi? Jokainen setti sisältää yhden värikkään viinipussin ja kaksi etikettiä siihen ja pulloon liimattavaksi.
  • Etiketti & pussi viinipullolle
  • Pussin koko: 350 x 120 x 100mm
  • Etiketin koko: 95 x 85mm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.