Vinturi Wine Aerator Valkoviinille

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
  • Vinturi Wine Aerator Valkoviinille
  • Vinturi Wine Aerator Valkoviinille
  • Vinturi Wine Aerator Valkoviinille

Heti varastosta (5 kpl)

49,90 4990

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tämä Vinturi tässä on valkoinen ja tarkoittaa, että se on suunniteltu valkoviineille. On olemassa myös musta Vinturi punkulle ja Spirit malli väkijuomaksille. Kaikki versiot löytyvät sivuiltamme.

Tuotetiedot

Viini joka on saanut hengittää, maistuu paremmalta. Toisin sanoen, viini avautuu kun se saa hengittää ja vapauttaa siihen tarkoitetut aromit ja maut. Perinteisesti tämä homma on hoidettu dekanttereilla, mutta oikein tehtynä dekantoiminen on aikaa vievää, kömpelöä ja epämukavaa puuhaa.

Vinturi on tullut helpottamaan tätä ongelmista suurinta - patentoitu design nopeuttaa yllämainittua prosessia ja tekee siitä upean näköistä, helppoa ja nopeaa. Täydellinen ilmaus saavutetaan heti ja viini on saman tien valmis nautittavaksi. Laitteessa on paljon insinöörityötä jota ei äkkiseltään välttämättä ymmärtäisi. Kuten Bernoullin yhtälö nesteen virtauksesta kertoo tieteellisesti: kun liikkeessä olevan nesteen nopeus kasvaa, laskee nesteen sisällä oleva paine saman aikaisesti. Hommaa sanelee alusta loppuun Energian häviämättömyyden laki.

Kun viini kaadetaan Vinturin läpi, nostaa laitteen suppilo nesteen kiihtyvyyttä ja laskee painetta. Syntyvä paine-ero koittaa tasaantua ja näin yhtälöön imeytyy ilmaa mukaan ja viinille saadaan täydellinen ilmaus. Sinun tulee vain pitää Vinturia lasin yläpuolella ja kaataa viini siitä läpi. Vinturi sekoittaa viiniin juurikin sopivan verran ilmaa ainoan ja oikean ajan kuluessa. Viinisi hengittää heti. Huomaat itse paremman maun ja pehmeämmän lopputuloksen.

Miksi viiniä sitten pitäisi ilmata? Noh, selitys lienee parasta antaa: Ilmaus parantaa lähes minkä tahansa viinin makua. Usein puhutaan, että viinin tulisi hengittää ennenkuin se tarjoillaan. Prosessi avaa viinin makua ja pehmentää lopputulosta. Useimmat alan harrastajat tykkäävät avata putelinsa noin 15-20min ennenkuin se kaadetaan lasiin - osa kaataa myös juomansa dekantteriin. Olet varmaan myös huomannut kuinka viiniä pyöritellään lasissa ennen maistamista. Se tehdään juuri sen vuoksi, että viini saadaan "avattua" ja päästään käsiksi viinin todelliseen luonteeseen.
 
Parempi tuoksu
Sämplaa nenälläsi. Arvostat hienoja aromaattisia eroja ja tietoa, että saat kaiken irti viinistäsi. Vinturin tehtävä on tuoda kaikki viiniin tarkoitetut aromit esiin.

Parempi maku
Kulauta kurkkuusi. Huomaat, että Vinturin viini maistuu paremmalta. Se on paljon vivahteikkaampi ja siihen on parempi tuntuma. Se maistuu rikkaammalta ja kalliimmalta. Se maistuu juuri siltä kuin se on tarkoitettukin.

Pehmeämpi lopputulos
Ahh - Vinturin ilmaus on todella tehokas ja se pehmentää viinin tanniineja, luoden paljon miellyttävämmän lopputuloksen. Kitkeryys tai paha jäkimaku vähenevät radikaalisti tai häviävät kokonaan.
  • Kaada valkoviinisi tämän härvelin läpi suoraan lasiin
  • Sinun ei enää tarvitse jättää viiniä hengittämään ennen tarjoilua
  • Konepesun kestävä

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.