Vinturi Wine Areator Mini

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tilapäisesti loppunut

29,90

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Viini joka on saanut hengittää, maistuu paremmalta. Toisin sanoen, viini avautuu kun se saa hengittää ja vapauttaa siihen tarkoitetut aromit ja maut. Perinteisesti tämä homma on hoidettu dekanttereilla, mutta oikein tehtynä dekantoiminen on aikaa vievää, kömpelöä ja epämukavaa puuhaa.

Vinturi Mini on uusin viininilmaaja, maailman ensimmäiseltä ja myydyimmältä viininilmain valmistajalta, Vinturilta. Kompaktin kokonsa ja helppokäyttöisyyden lisäksi, Vinturi Mini omaa kaikki samat ominaisuudet kuin originaali Vinturi punaviineille. Jos olet viinin ystävä ja kaatelet kotona viinisi dekanteriin ja annat sen ilmaantua ennen nauttimista, on Vinturi Mini juuri sinulle oiva matkavarustus.

Pienen kokonsa vuoksi Vinturi Mini on helppo kuljettaa mukana sinne, missä on viiniä mutta ei dekantereja, eli vaikkapa piknikille. Vinturin käyttäminen on lapsellisen helppoa, asetat ilmaajan lasin päälle ja kaadat viinin sen läpi. Vinturin patentoitu tegnologia valuttaa viinin juuri oikealla nopeudella ja lisää siihen juuri oikean määrän ilmaa. Ja kyllä tämä on nopeaa, viini on heti kaatamisen jälkeen optimaalista nautittavaksi.
  • Viininilmain punaviineille
  • Kompakti koko
  • Patentoitu tegnologia
  • Vinturi

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.