Waboba Moon Superpallo

Tilapäisesti loppunut

6,50

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 6,50 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Pomppivin pomppupallo pomppujen historiassa on juuri pomppinut Puljuun! Stratosfääriä raapivan Waboban uusi ja erikoisen näköinen Moon Ball Superpallo on täällä, ota kiinni jos ehdit!

Jos istuskelet siellä ja mietiskelet, että mitä ihmettä tuollainen pomppiva pallo tekee viimeisen päälle olevassa erikoistavaroiden nettikaupassa, et ilmeisesti ole tietoinen mihin tukahduttava, Waboban viimeisin Pomppupallo kykenee... Tämän päivän hilavitukutin markkinoiden lomassa, pomppiva pallo saattaa vaikuttaa yhtä jännittävältä kuin joku Teho-osaston jaksoista, mutta tämäpä ei ole mikään tavallinen superpallo... ei ei... Tämä on hyvin, hyvin erikoinen superpallo.

Täysin uudenlainen superpallo on yhtä tehty jostain mystisesta kumin ja kuuaineksen yhdistelmästä. Mitä se sitten ikinä onkaan, on se jotain hienoa koska emme ole pystyneet lopettamaan leikkimistä näillä pirulaisilla - muutama jopa onnistui pomppaamaan ulos maan-alaisesta labrastamme, suoraan varastomme portaikon kautta toimitusjohtajan kattohuoneistoon 22. kerrokseen!

Todellakin, pallon ihmeellinen pomppivuus on se joka tekee sillä leikkimisestä niin addiktoivaa. Tästä ei ole enää paljon sanottavaa, paitsi että se on todella viihdyttävä taskuun soveltuva leikkikalu ja rahoille vastinetta!
  • Uusi ja erikoinen pomppupallo Wabobalta
  • Waboba kehitti alkujaan sen vedessä pomppivan pallon
  • Musta/keltainen väritys ei jää huomaamatta
  • Pallon pinta muistuttaa etäisesti kuun pintaa kraatereineen päivineen
  • Hauskaa ajanvietettä pikkurahalla
  • Pallojen värit vaihtelevat

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    17.12.2013 - Lytsy

    Hauska, yllättävän hyvin pompii, mainio lahja.