WC Muki

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Juo kahvisi pöntöstä Pönttö imee 3.3dl nestettä Soveltuu hyvin myös kipoksi

Tilapäisesti loppunut

14,50

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Tämä totaalisen upea, WC-pöntön näköinen muki sopii niin jälkiruokatarjoiluun kuin kahvihampaan kolotukseen! Ja juuri sopivalla ripauksella alapäähuumoria.

"Hyi ******* miten ******** ****** kahvia, kuka ****** ******* tällasta ****** keittää??" tämä huudahdus on varmasti tuttu monilla työpaikoilla, kun ihmisten kahvipreferenssit eivät kohtaa aamulla. Joku hyväntahtoisesti keittää kahvia, ja toiselle, joka sitä on tullut vääryydellä ja viekkaudella rohmuamaan, se ei kelpaa. Niin. No nyt voi jättää voimasanat käyttämättä ja kaataa tuon ****** ******* litkun suoraan vessanpönttöön - Nimittäin vessanpönttömukiin, johon sitä kahvia sitten kaatuukin hohotuksen säestämänä kerta toisensa jälkeen. Lorauta perään luraus maitoa tai kermaa, ihmettele hetki tuota kauniin ruskeaa kahvia ja ala ryystää.

Pönttöön mahtuu n. 3,3 desilitraa nestettä kerrallaan, joten se pitää sinut hetken aikaa kahveissa. Käytännöllinen ja hauska muoto takaa soveltuvuuden myös vaikka karkkikupiksi, jätskikipoksi tai kukkapurkiksi. Tai koristeeksi työpöydällesi.
  • WC-pöntön näköinen kahvikuppi
  • Vetoisuus 3,36 desilitraa ka***a (=kahvia)
  • Koko: n. 20cm x 15.5cm x 18cm

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.