Who Dares Burns Pähkinät (80g)

Tilapäisesti loppunut

3,50

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 3,50 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Jim, ne ovat maapähkinöitä, mutta eivät semmoisina kuin me ne tunnemme. Nämä Hot-Headzin pähkinät ovat todella tulisia!

Nämä pähkinät nimittäin eivät ole mitä tahansa suolapähkinöitä! Varoituksen sana siis on paikallaan: Tämä tuote sisältää pähkinöitä. Jos olet allerginen, älä syö näitä. Jos olet jo koukussa liian moneen asiaan, älä myöskään syö näitä. Äläkä etenkään syö näitä, jos et halua pääsi räjähtävän tulisuuden tulisesta itsensä paholaisen suunnittelemasta pähkinästä.

Nimittäin tämä tulisuus on suhteellinen käsite. Monillehan se karvainen chili kebapin seassakin on tulinen kokemus, jollaista ei voi kuvitellakkaan enää toista kertaa. Toisille samaiset pippurit ovat vain hieman suolakurkkua mausteisempia pikku välipaloja - Parhaimmillaankin mietoja. Näille ihmisille Hot-Headz on tehnyt pähkinäpusseja, ja totisesti sanomme: Tulisuutta ken kaipaa, etsintä on päättynyt. Näissä pähkinöissä on nimittäin potkua kuin Chuck Norrisissa konsanaan.

Nämä ovat erittäin addiktoivia, ja aiheuttavat huomattavasti pahempaa riippuvuutta kuin kahvi, tupakka tai viina, ja pähkinäpurkin kylkeen pitäisikin piirtää K-18 merkintä. Nämä ovat kuitenkin laillisia viihdykkeitä.

Kas, kun pussin avaa, niin sieltä pelmahtaa ilmoille tulisuuden tuoksahdus: Pähkinät on päällystetty siis naga chilijauhesekoituksella. Maku on suorastaan tajunnanräjäyttävä! Nagalla ei voi mennä mikään pieleen.
  • Aiheuttavat riippuvuutta
  • Sisältää seuraavaa: Maapähkinää (95%), naga chili mausteseosta (4%)
  • Tuote sisältää pähkinää eikä sovi kenellekkään
  • Pussissa pähkinöitä n. 80 grammaa

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

    25.02.2020 - Alex

    Ihan ok. Saa syödä aika monta teelusikallista tai ruoka lusikkaa, että saa tuntumaan. Kun pureksii hyvin niin saa suuhun tasaisen lämmön. Jos ei ikinä syönyt niin tulinen jos vähänkin, niin tasainen lämpö. Hyvä lämmittely. Oletin vähän enemmän. Ei sinällään jikes efektiä jos ei lapa kunnolla.