Who Dares Burns! Scorpion Chili Pähkinät

Tilapäisesti loppunut

6,90 €

Klarna Hinta osamaksulla 6,90 €

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuotetiedot

Who Dares Burns! 2nd Assault Scorpion Chilipähkinöitä. Herkullisen makuisia, helvetin porttien takana valmistettuja pähkinöitä... Varo suutasi, tai syötä kaverillesi joka luulee pitävänsä tulisista ruoista. Ne aiheuttavat todennäköisesti todella tukalan olon. Hot-Headzin Scorpion pähkinät eivät ota panttivankeja. Varoitus on annettu.

Nämä pähkinät nimittäin eivät ole mitä tahansa suolapähkinöitä! Varoituksen sana siis on paikallaan: Tämä tuote sisältää pähkinöitä. Jos olet allerginen, älä syö näitä. Jos olet jo koukussa liian moneen asiaan, älä myöskään syö näitä. Äläkä etenkään syö näitä, jos et halua pääsi räjähtävän tulisuuden tulisesta itsensä paholaisen suunnittelemasta pähkinästä.

Nimittäin tämä tulisuus on suhteellinen käsite. Monillehan se karvainen Chili kebapin seassakin on tulinen kokemus, jollaista ei voi kuvitellakkaan enää toista kertaa. Toisille samaiset pippurit ovat vain hieman suolakurkkua tulisempia pikku välipaloja - Parhaimmillaankin mietoja. Näille ihmisille Englannin Hot-Headz! on tehnyt pähkinäpurkkeja, ja totisesti sanomme: Tulisuutta ken kaipaa, etsintä on päättynyt. Näissä pähkinöissä on nimittäin potkua kuin Charlotte Kallassa konsanaan.

Hot Burning Snacksit ovat olleet tulisten ruokien ystävien päivän puheenaiheena jo pidemmän aikaa - Nämä ovat erittäin addiktoivia, ja aiheuttavat huomattavasti pahempaa riippuvuutta kuin kahvi tai tupakka, ja pähkinäpurkin kylkeen pitäisikin piirtää K-18 merkintä.

Kas, kun purkin avaa, niin sieltä pelmahtaa ilmoille tulisuuden tuoksahdus: Pähkinät on päällystetty siis superkuumalla, tulisuuden ennätyksiä rikkoneella Trinidad Scorpion Chilijauheella. Voinemme siis sanoa aika luottavaisin mielin, että tässä on maailman tulisin pähkinä! Sanomme sen vielä kertaalleen: TÄSSÄ ON TULISIN PÄHKINÄ MITÄ TULET IKINÄ MAISTAMAAN!
 • Hottii hottii, maailman tulisimmat pähkinät
 • Pähkinät on uitettu vuoden 2013 maailman tulisimmaksi rankatussa Trinidad Scorpion chilijauheessa
 • Aiheuttaa riippuvuutta mikäli suussasi on makuhermoja
 • Aiheuttaa kipua ja tuskaa mikäli et ole tottunut chilipää
 • Toimitetaan vaarallisissa 85g purkeissa
 • Sisältää: Pähkinää (95%), Trinidad Scorpion sekoitusta (4%) ja rapsiöljyä
 • 2nd Assault Scorpion Peanuts really don't take any prisoners!

Arvostelut

Arvostele tämä tuote

  25.06.2015 - Hens

  Kyllä näissä potkua ja tulisuutta löytyy aika hyvin. Purkin sisällä ollut pussi ei ollut kuitenkaan kuin puoliksi täynnä pähkinöitä että enemmän saisi olla kyllä. Polttelee suussa mutta silti tekee mieli lisää :D