Who Tall Are You Mirror

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Mittaile kenen julkkiksen kanssa olet samaa kaliiperia Design Ismair Wells Toimittaa myös peilin virkaa

Heti varastosta (1 kpl)

105,00

Klarna Hinta osamaksulla alk. / kk: 8,95 €

-+

Tuotetiedot

Oletko lyhyt kuin Kylie? Vaiko vuoren kokoinen järkäle Hulk Hoganin tyyliin? Pituuden mittaaminen numeroiden mukaan on jotenkin niin viime vuosituhatta, mittaamme ainakin täällä Puljussa pituutemme nykyään julkkisten mukaan. Valitettavasti Tom Cruise ei yltänyt mitta-asteikolle.

Kaikkihan tietävät Danny DeViton ja tietävät myös, että hän on lyhyt. John Cleese taasen tiedostetaan pitkäksi henkilöksi. Mutta miten onkaan muut julkkikset kuten Jude Law, Don't Hassle the Hoff tai David Beckham? Ja miten on oman pituutesi laita? Oletko pidempi kuin Rober De Niro? Jyräisitkö yli Snoopin vai pistäisitkö Dolph Lundgrenia paremmaksi? On vain yksi konsti ottaa selvää.

Suck UK:n hemmot ovat jälleen oikeilla jäljillä kun pitää suunitella jotain tavallista josta kuitenkin tehdään epätavallista. Tämä laatuluokan seinäpeili tarjoilee mitta-asteikon jossa komeilee 120 julkkista ja heidän pituutensa asteikolle merkattuna. Takuuvarmaa kamaa kun kaverisi tulevat kylään ja alkavat tsekkailemaan omaa pituttaan.

Sen lisäksi, että peili toimii täydellisenä keskusteluaiheena, antaa se myös sitä käyttäville käsityksen siitä kuinka TV ja elokuvat saavat monet asiat näyttämään niin erilaisilta kuin mitä todellisuudessa ovatkaan. Kuka olisi arvannyt, että Kid Rock on pidempi kuin brittikoomikko Stephen Fry - tai, että James Dean oli saman pituinen kuin Salvador Dali. Täysin epäoleellista tietoa, mutta jotain joka saa meidät innoissaan mittaamaan ja vertaamaan pituuttamme tunnettuihin henkilöihin.

Peili sisältää paljon historiallisia nimiä ja TV sekä elokuva-alan konkareita - täydellinen lahja kenelle tahansa julkkiksia seuraavalle ja fanittavalle narsistille lähipiirissäsi. Ja vaikka et välittäisi hittojakaan siitä kuinka pitkä Melinda Messenger tai Clint Itäpuu on - joka kerta kun ohitat peilin, takaamme, että et tule välttymään vilkaisulta.

Todellakin, jos luulet, että mitta-asteikot ovat vain lapsille ja Tom Cruiselle, olisi parempi ajatella uudelleen - Who Tall Are You Mirror on lähes yhtä vangitsevan näköinen kuin heijastavakin. Itseasissa, pidemmittä puheitta, tarvitset tämän peilin. Hetkinen, Bruce Lee ei voi olla lyhyempi kuin Ben Stiller. Vaadimme uusintamittauksen!
  • Lasipeili taustamerkatuilla teksteillä
  • Mukana seinäkiinikkeet
  • Koko: 23 x 75cm
  • Design: Ismaril Wells

Arvostelut

Arvostele tämä tuote
  • Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.